Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
asfalt verwijderen teer verwijderen teer verwijderen van beton vlekken hardnekkige vlekken
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Asfalt verwijderen met Asfalt en Teer Verwijderaar SP

Dankzij onze jarenlange ervaring als professionele reiniger, weten we bij Chemifor raad met allerlei soorten vlekken. Asfalt verwijderen kent voor ons dus geen geheimen meer. Om steeds de beste resultaten te kunnen garanderen, hebben we voor teervlekken een uniek reinigingsmiddel ontwikkeld, namelijk Chemifor Asfalt en Teer Verwijderaar SP. Dit vloeibaar product is ideaal om pek, bitumen en ruwe aardolie te verwijderen. Meer nog, het is verwerkbaar met een lagedrukvernevelaar en in dompelbaden. Zo heeft u dubbel zoveel mogelijkheden om vlekken van asfalt te verwijderen.


Zo gaat asfalt verwijderen in zijn werk

Asfalt verwijderen begint bij begrijpen hoe asfalt wordt gemaakt. Bij het maken van asfalt worden kiezeltjes met teer of bitumen gemengd. Als het asfalt gebrand wordt, smelt de teer tussen de kiezels. Om asfalt te verwijderen, moet de teer of de bitumen dus opnieuw vloeibaar gemaakt worden. En dat is precies wat Chemifor Asfalt en Teer Verwijderaar SP doet. Het enige wat u moet doen, is het onverdund aanbrengen op een droog oppervlak, het laten inwerken en het oppervlak schrobben met een nylon schrobborstel. Daarna kunt u het asfalt verwijderen met een hogedrukreiniger. Lekker makkelijk!


Asfalt verwijderen op verschillende ondergronden

Hoe u een vlek oplost, hangt natuurlijk af van het type vlek en de ondergrond waarop de vlek gemaakt is. Met onze teerverwijderaar kunt u asfalt verwijderen van uw oprit en teer verwijderen van beton, maar ook van bakstenen en tegels. Heeft u met uw wagen over een pas geasfalteerde weg gereden en is de lak bespat met teervlekken? Geen probleem, zelfs dan kunt u met onze teerverwijderaar de asfalt verwijderen. U ziet het: Chemifor Asfalt en Teer Verwijderaar SP kan steeds asfalt verwijderen, ongeacht de ondergrond!


Chemifor: uw expert in asfalt verwijderen

Wilt u vlekken van teer of asfalt verwijderen en weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Bij Chemifor weten we er raad mee! Neem dus snel contact met ons op en vraag naar onze producten en diensten. We helpen u met plezier verder.


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… asfalt verwijderen teer verwijderen teer verwijderen van beton vlekken hardnekkige vlekken
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
asfalt verwijderen teer verwijderen teer verwijderen van beton vlekken hardnekkige vlekken