Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
cementsluier verwijderen Cement verwijderen Cementsluier cementsluierverwijderaar
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Cement en cementsluier verwijderen

Cement en cementsluier verwijderen van bijvoorbeeld keramische tegels, ramen of gevelstenen kan een behoorlijk zware klus zijn. Daarom geven we u graag wat tips waarmee u deze vorm van schade op effectieve wijze kan verwijderen. Chemifor helpt!

Cementsluier verwijderen in een notendop

Cementsluier komt vaak voor na het voegen van tegels. Zowel bij natuurstenen als keramische tegels blijft er quasi altijd een laagje cement achter. U ziet dit misschien niet met het blote oog, maar toch raden wij aan deze cementsluier zo snel mogelijk te verwijderen. Het esthetische aspect van de vloer gaat er namelijk door verloren, de vloer voelt hard aan en hij laat zich moeilijk reinigen. Cementsluier verwijderen is dus een echte noodzaak. Tip: gebruik tussen het voegen en het reinigen met cementsluierverwijderaar alleen zuiver water om de vloer proper te maken. Andere reinigingsproducten kunnen namelijk een film op de cementsluier achterlaten wat het verwijderen moeilijk maakt.

Cementsluier verwijderen, oké … Maar wat met cement zelf?

Als er twee dingen hand in hand gaan, dan is het wel klussen en morsen. Het is dus niet onvermijdelijk dat er cementresten achterblijven wanneer een klus erop zit. Voor de werkmannen geldt het beste resultaat, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de restjes die ontstaan tijdens de werken. De gouden regel: wees er snel bij. Als het cement nog niet droog is, kunt u het eenvoudig verwijderen. Is het toch droog? Dan kunt u cement en cementsluier verwijderen met de hulp van Chemifor!


Cementsluier verwijderen van gevels

Cement en cementsluier verwijderen met producten van Chemifor

Bij Chemifor gebruiken we Cemtex CVW om kalk- en cementresten van kalkarme zand-, lei-, en baksteen, klinkers en alle andere zuurbestendige steensoorten te verwijderen.
Cementsluier verwijderen van deuren
De cementverwijderaar kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, kuipen en bekistingen van metaal of hout. Cemtex CVW is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Ook glas wordt door het product niet aangetast. Moet u echter cement en cementsluier verwijderen van zichtbeton, natuursteen of wit beton? Dan gebruikt u best het product Calway SP.

Cement en cementsluier verwijderen? Chemifor is jouw partner!

Klaar voor de opkuis van uw woning? En last van cementresten op de vloeren? U kunt bij Chemifor terecht om cementverwijderaar aan te schaffen. Is er echter cementschade aan ramen of op gevelstenen? Plan dan een afspraak in. Wij nemen dit graag van u over. Als u het verkeerd aanpakt, krijgt u namelijk problemen. Kortom: cement en cementsluier verwijderen doet u met Chemifor als partner!

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… cementsluier verwijderen Cement verwijderen Cementsluier cementsluierverwijderaar
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
cementsluier verwijderen Cement verwijderen Cementsluier cementsluierverwijderaar