VRAAG van een klant: Cementspatten op sandwichpanelen

Beste,

Wij hebben onze loods willen afwerken met een betonvloer zodat alles er tiptop in orde ging uitzien. Onze vaste aannemer die alles tot in de puntjes afwerkt, ging dit uitvoeren maar door een dubbele boeking, heeft hij iemand anders dit laten uitvoeren.

Helaas is het helemaal niet tot in de puntjes afgewerkt, de “puntjes” cement zitten tot op 3 meter hoogte op onze sandwichpanelen. Overal zitten er grote en kleine spatten cement.

Kunnen we dit er af krijgen? Want van een oplossing wordt er niet gesproken …

Alvast bedankt voor uw antwoord.

ONS ANTWOORD

Wij hebben hiervoor een product maar die wordt niet verkocht omdat de kans om schade aan te brengen veel te groot is. Dit product zorgt ervoor dat de cement kan verwijderd worden van de sandwichpanelen maar er kunnen door een verkeerd gebruik, doffe en matte vlekken ontstaan op de panelen.
Daarnaast moet er opgepast worden omdat de trap en de vloer ook uit “cement” bestaat, dus ook hier moeten we oppassen dat dit product niet op de vloer en trap terecht komt zodat er op deze plaatsen geen nieuwe schade komt. Wij kunnen deze werken voor u uitvoeren zodat we u kunnen helpen met terug propere sandwichpanelen.