Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsdienst reinigingsdiensten reinigingen reinigingsexperts inbraakschade
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Onze diensten

Sommige projecten zijn te complex om zelf onder handen te nemen of vereisen enige expertise om tot een duurzame, correcte oplossing te komen. Chemifor biedt daarom een gamma aan reinigingsdiensten aan om uw bouwwerk te reinigen en zelfs te beschermen tegen vervuiling. Van bouwvlekken verwijderen tot het oplossen van inbraakschade en verzekeringswerk: Chemifor heeft een oplossing voor élk probleem.

De reinigingsdienst van Chemifor

De reinigingen van Chemifor ontstond uit de grote vraag naar professionele reinigingen. Vandaag reinigt, onderhoudt en beschermt Chemifor betonvloeren, balkons, gevels en raamprofielen van zowel oude als nieuwe gebouwen. Wij reinigen jouw gevel en impregneren uw muren indien nodig, maar ook uw raamprofielen ontdoen van kalk of cementresten of uw vloer antislip maken, behoort bij ons tot de mogelijkheden. En natuurlijk staan wij steeds paraat voor industriële reinigingen of om kleurimpregantie aan te brengen. U ziet het: onze reinigingsdienst staat altijd en overal voor u klaar!

Chemifor is uw betrouwbare reinigingsdienst

Chemifor is al jarenlang expert in het reinigen en beschermen van de meest uiteenlopende ondergronden. Dat elk reinigingsprobleem anders is, begrijpen we dus maar al te goed. Onze reinigingsexperts nemen telkens de tijd om uw project onder de loep te nemen. Dankzij deze persoonlijke aanpak kunnen we steeds advies op maat formuleren en kunnen we de beste oplossing aanbieden voor uw reinigingsprobleem.

Herlakken van garagepoort
Herlakken van garagepoort

Chemifor: een kwalitatieve reinigingsdienst

Bij Chemifor staat de klant centraal. Kwaliteit is onze topprioriteit. Daarom ontwikkelen en produceren we onze reinigingsproducten volledig zelf.

Alleen zo kunnen we de vinger aan de pols houden en kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten en reinigingsdiensten blijven garanderen. Het resultaat? Wij komen steeds tot de beste, meest duurzame oplossing voor uw reinigingsuitdaging en u hoeft u nergens zorgen over te maken. Trouwens, de meeste van onze producten zijn beschikbaar in onze webshop. Zo kunt u  thuis meteen zelf aan de slag!


 

De reinigingsdienst van Chemifor lost uw probleem op

Chemifor gaat geen enkele reinigingsuitdaging uit de weg. Bent u op zoek naar een reinigingsdienst die uw reinigingsprobleem oplost? Dan bent u bij Chemifor aan het juiste adres! Wij vinden een oplossing voor elk probleem. Laat u overtuigen door onze realisaties en maak vandaag nog een afspraak. Onze reinigingsexperts bekijken hoe we u kunnen helpen.

 


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsdienst reinigingsdiensten reinigingen reinigingsexperts inbraakschade
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsdienst reinigingsdiensten reinigingen reinigingsexperts inbraakschade