Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsdienst reinigingsdiensten reinigingen reinigingsexperts inbraakschade
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Onze diensten

Sommige projecten zijn te complex om zelf onder handen te nemen of vereisen enige expertise om tot een duurzame, correcte oplossing te komen. Chemifor biedt daarom een gamma aan reinigingsdiensten aan om je bouwwerk te reinigen en zelfs te beschermen tegen vervuiling. Van bouwvlekken verwijderen tot het opkuisen van inbraakschade en verzekeringswerk: Chemifor heeft een oplossing voor élk probleem.

De reinigingsdienst van Chemifor

De reinigingsdienst van Chemifor ontstond uit de grote vraag naar professionele reinigingen. Vandaag reinigt, onderhoudt en beschermt Chemifor gevels, daken en vloeren van zowel oude als nieuwe gebouwen. Wij reinigen jouw gevel en impregneren je muren indien nodig, maar ook je ramen laten wassen of je dak laten ontmossen, behoort bij ons tot de mogelijkheden. Word je bouw- of verbouwproject binnenkort opgeleverd? Dan maakt onze reinigingsdienst voor opleveringen jouw woning of gebouw volledig instapklaar. En natuurlijk staan wij steeds paraat voor industriële reinigingen. Je ziet het: onze reinigingsdienst staat altijd en overal voor je klaar!

Gevelreinigen? Ook dat doen wij ook ...

Chemifor is jouw betrouwbare reinigingsdienst

Chemifor is al jarenlang expert in het reinigen en beschermen van de meest uiteenlopende ondergronden. Dat elk reinigingsprobleem anders is, begrijpen we dus maar al te goed. Onze reinigingsexperts nemen telkens de tijd om jouw project onder de loep te nemen. Dankzij deze persoonlijke aanpak kunnen we steeds advies op maat formuleren en kunnen we de beste oplossing aanbieden voor jouw reinigingsprobleem.

Herlakken van garagepoort
Herlakken van garagepoort

Chemifor: een kwalitatieve reinigingsdienst

Bij Chemifor staat de klant centraal. Kwaliteit is onze topprioriteit. Daarom ontwikkelen en produceren we onze reinigingsproducten volledig zelf.

Alleen zo kunnen we de vinger aan de pols houden en kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten en reinigingsdiensten blijven garanderen. Het resultaat? Wij komen steeds tot de beste, meest duurzame oplossing voor jouw reinigingsuitdaging en jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Trouwens, de meeste van onze producten zijn beschikbaar in onze webshop. Zo kan je thuis meteen zelf aan de slag!


 

De reinigingsdienst van Chemifor lost jouw probleem op

Chemifor gaat geen enkele reinigingsuitdaging uit de weg. Ben jij op zoek naar een reinigingsdienst die jouw reinigingsprobleem oplost? Dan ben je bij Chemifor aan het juiste adres! Wij vinden een oplossing voor elk probleem. Laat je overtuigen door onze realisaties en maak vandaag nog een afspraak. Onze reinigingsexperts bekijken hoe we jou kunnen helpen.

 


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsdienst reinigingsdiensten reinigingen reinigingsexperts inbraakschade
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsdienst reinigingsdiensten reinigingen reinigingsexperts inbraakschade