BETONVLOER BEHANDELEN MET TRANSPRANTE ANTI SLIP


Is uw betonvloer helemaal niet veilig om bij nat weer over te lopen? Dan kunt u deze anti slip maken zonder dat het zichtbaar is.
Wij brengen een transparante anti slip coating aan waardoor uw betonvloer veilig is! Deze behandeling is in één dag uitgevoerd.

Jaarlijks belanden miljoenen mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Maar soms wilt u niet anti slip producten kleven op uw betonvloer. Daarom kunnen wij u helpen met een transparante anti slip coating.

Onze Anti Slip Vloeistoffen zorgen ervoor dat u een onzichtbare laag kan leggen om uw betonvloer. Deze vloeistoffen zijn uniek in hun soort. De werkwijze is eenvoudig en het resultaat zeer duurzaam.

Hoe werkt deze transparante anti slip coating?

De Chemifor Anti Slip Mini Grips SP zorgt voor microscopische kleine haartje in de toplaag van de vloer. Na deze behandeling is er optisch niets aan uw vloer veranderd, maar het water kan nu eenvoudig wegvloeien onder schoenzolen of autobanden waardoor er meer grip ontstaat en de kans op uitglijders of schuivers wordt geminimaliseerd.

Chemifor Anti Slip Mini Grip SP heeft verschillende positieve kenmerken:

  • onzichtbaar eindresultaat
  • eenvoudig in onderhoud
  • direct beloopbaar na het behandelen van uw vloer
  • geen chemische dampen bij het aanbrengen
  • duurzaam

Oppervlakken die zijn behandeld met Chemifor Anti Slip Mini Grip SP zijn eenvoudig te reinigen. U hoeft dus geen aanpassing door te voeren in uw normale onderhoudsactiviteiten. Toch raden we aan om 2 maal per jaar een dieptereiniging uit te voeren voor een optimale werking van de transparante anti slip behandeling.

Hoe gaan we te werk?

Zelf uitvoeren is helaas niet mogelijk en daarom komen we graag bij u langs om dit professioneel uit te voeren. Wij starten met een dieptereiniging om uw beton eerst grondig te reinigen. Daarna wordt deze behandeld met onze Chemifor Anti Slip Mini Grip SP.  Dit product moet ongeveer 30 tot 45 minuten inwerken. Om te eindigen reinigen we terug uw vloer om overtollige vloeistoffen te verwijderen. Na de behandeling is uw vloer direct terug toegankelijk.

Deze behandeling is toepasbaar op alle betonvloeren.

Keramische vloeren

Ook op een keramische tegel kan deze toepassing worden uitgevoerd. Dit is toepasbaar in een woonzorgcentrum, ziekenhuis, keuken van restaurant, inkom van een bedrijf, … Kijk hiervoor op “Transparante anti slip aanbrengen” voor meer informatie.

Verschillende oplossingen

Daarnaast leveren we ook diverse Anti Slip Behandelingen voor het veilig en toegankelijk maken van alle ondergronden. Deze behandeling zijn inzetbaar voor zowel zakelijk als ook voor de particuliere toepassingen.

Ons gamma heeft heel veel mogelijkheden om uw ondergrond slipvrij te maken.

De Chemifor Anti Slip Sanitair Grip SP is ideaal om uw douche of bad mee te behandelen. Dus geen valpartijen in de bad of douche.
Wilt u uw vloer van uw badkamer behandelen, dan hebben we hiervoor onze Chemifor Anti Slip Tegel Grip SP.

Daarnaast hebben we nog een gans gamma aan platen, stroken of mini-strips. Deze kunnen elke ondergrond anti slip maken. U kan op uw bankirai of vlonder mini-strips of vlonderstroken plaatsen, waardoor de gladde vloer is verdwenen. Ook uw ladder of trap kan met verschillende mogelijkheden slipvrij gemaakt worden. Van mini-strips tot traptreden of platen, deze producten zijn allemaal verkrijgbaar.

Kijk snel op de pagina “Gladde vloeren voorkomen” en neem contact met ons op om de catalogus hiervan te ontvangen.

Doe een beroep op Chemifor

Zorg ervoor dat er geen valpartijen meer voorkomen op uw terrein. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of vraag naar onze overige producten en diensten. Wij maken uw vloer helemaal anti slip!