BETONVLOER BEHANDELEN MET TRANSPRANTE ANTI SLIP

Is uw betonvloer helemaal niet veilig om bij nat weer over te lopen? Dan kunt u deze anti slip maken zonder dat het zichtbaar is?

Wij brengen een transparante anti slip coating aan waardoor uw betonvloer veilig is! Deze behandeling is in één dag uitgevoerd.

Jaarlijks belanden miljoenen mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Maar soms wilt u niet anti slip producten kleven op uw betonvloer. Daarom kunnen wij u helpen met een transparante anti slip coating.

Onze Anti Slip Vloeistoffen zorgen ervoor dat u een onzichtbare laag kan leggen om uw betonvloer. Deze vloeistoffen zijn uniek in hun soort. De werkwijze is eenvoudig en het resultaat zeer duurzaam.

Hoe werkt deze transparante anti slip coating?

De Chemifor Anti Slip Mini Grips SP zorgt voor microscopische kleine haartje in de toplaag van de vloer. Na deze behandeling is er optisch niets aan uw vloer veranderd, maar het water kan nu eenvoudig wegvloeien onder schoenzolen of autobanden waardoor er meer grip ontstaat en de kans op uitglijders of schuivers wordt geminimaliseerd.

Chemifor Anti Slip Mini Grip SP heeft verschillende positieve kenmerken:

  • onzichtbaar eindresultaat
  • eenvoudig in onderhoud
  • direct beloopbaar na het behandelen van uw vloer
  • geen chemische dampen bij het aanbrengen
  • duurzaam

Oppervlakken die zijn behandeld met Chemifor Anti Slip Mini Grip SP zijn eenvoudig te reinigen. U hoeft dus geen aanpassing door te voeren in uw normale onderhoudsactiviteiten. Toch raden we aan om 2 maal per jaar een dieptereiniging uit te voeren voor een optimale werking van de transparante anti slip behandeling.

Hoe gaan we te werk?

Zelf uitvoeren is helaas niet mogelijk en daarom komen we graag bij u langs om dit professioneel uit te voeren. Wij starten met een dieptereiniging om uw beton eerst grondig te reinigen. Daarna wordt deze behandeld met onze Chemifor Anti Slip Mini Grip SP.  Dit product moet ongeveer 30 tot 45 minuten inwerken. Om te eindigen reinigen we terug uw vloer om overtollige vloeistoffen te verwijderen. Na de behandeling is uw vloer direct terug toegankelijk.

Deze behandeling is toepasbaar in op alle betonvloeren.

Doe een beroep op Chemifor

Zorg ervoor dat er geen valpartijen meer voorkomen op uw terrein. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of vraag naar onze overige producten en diensten. Wij maken uw vloer helemaal anti slip!