RAAMPROFIELEN REINIGEN EN BEHANDELEN

Chemifor, veel meer dan ramen wassen.
Grote raampartijen hebben een positieve invloed op de uitstraling van uw gebouw. Maar wanneer de ramen en raamprofielen vuil of de kozijnen beschadigd zijn, is het hoog tijd om uw ramen te laten reinigen of behandelen door een raamspecialist. En daar is Chemifor de ideale partner voor.

Chemifor gaat een stapje verder dan de meeste ruitenwassers. .Omdat we uitblinken in alle mogelijke schoonmaakdiensten, hebben we niet alleen een jarenlange expertise opgebouwd in het ramen zemen. Enkel ramen komen wassen, dat laten we graag aan iemand anders over.

Maar met onze professionele reinigingsproducten slagen we er namelijk keer op keer in om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, zelfs bij het schoonmaken van uw ramen. Ruiten wassen doen we dus enkel van A tot Z.

Zo kunnen we onder andere cementsluier, teer, kalk en PU-schuim verwijderen en kunnen we beschadigde kozijnen ter plaatste herfolieren of herlakken met structuurlak.

Onze service als ruitenwasser is dus interessant bij een oplevering van gebouwen. Handig!

 

 

Een ruitenwasser met eigen producten

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werkt ruitenwasser Chemifor onder andere met Chemifor Glas Polish. Dit is een krachtige ruitenreiniger voor het grondig schoonmaken van glas zonder krassen achter te laten. Het verwijdert mineraalaanslag, roest, siliconen en organische vlekken van uw ruiten. Zelfs kalkvlekken maken geen enkele kans tegen ons zelfontwikkeld product Chemifor Kalkverwijderaar SP. Hoewel we dit product verkopen in onze webshop, raden we aan om het kuisen van grote raampartijen over te laten aan een professionele ruitenwasser. Chemifor bijvoorbeeld. Wij beschikken immers over de juiste producten én materialen om uw ramen te wassen zonder strepen. Zonder strepen? Jazeker! En dat is meteen de reden dat Chemifor zijn strepen als ruitenwasser al lang verdiend heeft.

Doffe ramen

Ook voor ramen die hun kleur hebben verloren, verweerde raamprofielen, kunt u bij Chemifor terecht. Onze Chemifor Aluminium Opfrisser Extra of Chemifor Kunststof Opfrisser Extra zorgt ervoor dat de kleur en de glans van uw raam of poort terug komt. Dit product zorgt ervoor dat er een aantal componenten diep in het aluminium of kunststof trekt. Dit heeft als voordeel dat de bescherming van de behandelde objecten van buiten uit komt. Het haalt de kleur voor ruime tijd weer helemaal op en geeft een hoogglans en zo ook een langere bescherming.

Wilt u de kleur enkel voor een bepaalde tijd terug halen, dan kunt u kiezen voor Chemifor Aluminium Opfrisser of Chemifor Kunststof Opfrisser. Een leuk weetje met de Chemifor Kunststof Opfrisser kunt u zelfs uw bumper, tuintafel of kunststof bloembakken behandelen.

Beschadigde raamprofielen, de kleur te dof of u wilt een andere kleur? Chemifor kunt u helpen!

Wanneer de kleur van uw aluminium ramen, deuren of garagepoorten te ver gevorderd is, dan kunt u kiezen om te herlakken. Is dit het geval bij uw kunststof ramen, dan kunnen we deze herfolieren

Ook bij schade of wanneer u wil kiezen voor een nieuwe look, is herlakken en herfolieren een mogelijkheid. De kostprijs is nooit zo hoog dan dat u nieuwe ramen laat plaatsen. Zonder schade en uitbraakwerken krijgt u een nieuwe uitstraling van uw woning. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Doe een beroep op Chemifor

Zijn de ramen van uw gebouw toe aan een grondige opknapbeurt en zoekt u een goede ruitenwasser? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf Chemifor. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of vraag naar onze overige producten en diensten. Wij maken uw ramen weer glanzend schoon.