UW DAK LATEN REINIGEN


Ziet u door het mos uw dakpannen niet meer? Of lijdt uw dak onder atmosferische vervuiling? Dan is het hoog tijd om uw dak te laten ontmossen of reinigen, want vervuiling, groene aanslag of mos op uw dak kan schadelijk zijn. Gelukkig kunt u voor het reinigen en ontmossen een beroep doen op reinigingsexpert Chemifor.

Daarom moet u ontmossen

Groendaken zijn hip, mooi en ecologisch, maar groene dakpannen door groene aanslag of mos op uw dak, dat is andere koek. Wanneer uw dak aangetast is door vervuiling, krijgt mos vrij spel. Het groeit dan op uw dakpannen of leien en nestelt zijn wortels in de poriën van uw dakpannen. Daalt de temperatuur onder nul? Dan bevriest het mos, wat tot scheurtjes in de dakpannen kan leiden. Het resultaat? Lekkages, en dat wilt u natuurlijk vermijden. Naast het voorkomen van schade aan uw dak kan ontmossen ook interessant zijn wanneer u uw huis wil verkopen. Door uw dak te ontmossen, geeft u uw huis immers een frisse, schone uitstraling, wat een positieve invloed heeft op de waarde van uw huis. Ontmossen is dus zeker een slimme zet.

Ontmossen met Chemifor

Mos verwijderen en dakpannen schoonmaken is niet eenvoudig. Bovendien kan ontmossen door de grote hoogte erg gevaarlijk zijn. Laat ontmossen dus over aan een expert als Chemifor. Als reinigingsdienst hebben we ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd in het ontmossen van daken. We weten dus perfect hoe we dakontmossing moeten aanpakken. Daarnaast gebruiken we voor het ontmossen onze zelfontwikkelde Chemifor Ontmosser en Groenverwijderaar, zodat we de kwaliteit van onze service altijd kunnen garanderen.

Eerst ontmossen, dan beschermen

Maar Chemifor gaat nog een stap verder. Om uw dak tegen mos of groene aanslag te beschermen, kunnen we na het reinigen en ontmossen een beschermlaag aanbrengen op uw dak. Op een droge, schone ondergrond brengen we dan door middel van een drukspuit Chemifor Impregneer W aan. Daardoor is uw dak al na enkele uren beschermd tegen nieuwe vervuilingen. Zo is uw dak gezond en kunt u op uw beide oren slapen.

Laat ontmossen over aan Chemifor

Is uw dak ook vervuild of aangetast door mos en wilt u het laten reinigen, ontmossen en beschermen? Chemifor is uw expert in dakreiniging.

Neem snel contact met ons op, vraag meer informatie over onze producten en/of maak een afspraak.

Chemifor staat klaar om uw dak te ontmossen en opnieuw gezond te maken!