EEN TRANSPARANTE ANTI SLIP AANBRENGEN


Is uw vloer te glad en wilt u deze anti slip maken zonder dat het zichtbaar is? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing!

Wij kunnen een transparante anti slip coating aanbrengen die ervoor zorgt dat uw vloer slipvrij wordt en waarbij u niet merkt dat er iets op de vloer is aangebracht.

Jaarlijks belanden miljoenen mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vocht, chemicaliën of vetten, zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Maar wilt u het uitzicht van uw vloer niet veranderen door anti slip producten, dan kunt u opteren voor transparante anti slip behandeling voor beton-, keramische en natuursteenvloeren.

Onze Anti Slip Vloeistoffen zorgen ervoor dat u een onzichtbare laag kan leggen om uw betonvloer, tegel of natuursteen. Deze vloeistoffen zijn uniek in hun soort. De werkwijze is eenvoudig en het resultaat zeer duurzaam.

Hoe gaan we te werk?

Zelf uitvoeren is helaas niet mogelijk en daarom komen we graag bij u langs om dit professioneel uit te voeren. Wij starten met een dieptereiniging om uw vloer eerst grondig te reinigen. Daarna wordt de vloer behandeld met onze Chemifor Anti Slip Mini Grip SP.  Dit product moet ongeveer 30 tot 45 minuten inwerken. Om te eindigen reinigen we terug uw vloer om overtollige vloeistoffen te verwijderen. Na de behandeling is uw vloer direct terug toegankelijk.

Deze behandeling is toepasbaar in:

  • grootkeukens
  • inkomhallen
  • badkamers (in rusthuizen)
  • zwembaden
  • terrassen

 

Onze professionele Anti Slip Behandelingen zijn dé oplossing voor alle soorten gladde vloeren. Chemifor heeft voor praktisch elke situatie een passende Anti Slip Behandeling. Zowel binnen als buiten zijn onze producten toe te passen.

Verschillende oplossingen

Daarnaast leveren we ook diverse Anti Slip Behandelingen voor het veilig en toegankelijk maken van alle ondergronden. Deze behandeling zijn inzetbaar voor zowel zakelijk als ook voor de particuliere toepassingen.

Ons gamma heeft heel veel mogelijkheden om uw ondergrond slipvrij te maken.

De Chemifor Anti Slip Sanitair Grip SP is ideaal om uw douche of bad mee te behandelen. Dus geen valpartijen in de bad of douche.
Wilt u uw vloer van uw badkamer behandelen, dan hebben we hiervoor onze Chemifor Anti Slip Tegel Grip SP.

Daarnaast hebben we nog een gans gamma aan platen, stroken of mini-strips. Deze kunnen elke ondergrond anti slip maken. U kan op uw bankirai of vlonder mini-strips of vlonderstroken plaatsen, waardoor de gladde vloer is verdwenen. Ook uw ladder of trap kan met verschillende mogelijkheden slipvrij gemaakt worden. Van mini-strips tot traptreden of platen, deze producten zijn allemaal verkrijgbaar.

Kijk snel op de pagina “Gladde vloeren voorkomen” en neem contact met ons op om de catalogus hiervan te ontvangen.