Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
Dooikorrels dooikorrels kopen ijsvrij dooizout kopen dooizout
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Heeft u vervuilingen op uw ramen, deuren of garagepoorten?

Ga dan naar onze nieuwe website www.ramenonderhouden.be

Hulp nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

IJsvrij met Chemifor Dooikorrels Plus

Wanneer de winter weer voor de deur staat, is het belangrijk om het voetpad, uw oprit, uw terras of uw terrein sneeuw- en ijsvrij te houden en dooizout te kopen. Gelukkig verkopen wij Chemifor Dooikorrels Plus, het milieuvriendelijke alternatief voor zout.


Het voordeel van Chemifor Dooikorrels Plus

Wat Chemifor dooikorrels uniek maakt? Ze bevatten in tegenstelling tot de meeste strooizouten geen zout, maar ureum. Daardoor kan Chemifor Dooikorrels Plus uw terrein snel ijs- of sneeuwvrij maken zonder dat het uw ondergrond aantast. Hoewel ons alternatief voor strooizout niet gebruikt mag worden op kalkzandsteen, is het wel uitermate geschikt voor natuursteen, polierbeton en vloerplaten. Niet alleen omdat de ondergrond intact blijft, maar ook omdat het dooiwater niet meer bevriest. Ideaal voor bouwondernemingen dus, want zo kan de bouwheer steeds een veilige werkplek garanderen, zelfs bij sneeuw of ijzel.


Dooikorrels Plus, het beste alternatief van strooizout
Chemifor Dooikorrels Plus

Chemifor Dooikorrels Plus: extra voordelen

Dat de dooikorrels van Chemifor geen zout bevatten, weet u ondertussen. Maar ze hebben nog andere belangrijke voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat onze dooikorrels 5x sneller werken en, afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw, tussen 48 en 75 uur actief zijn? Bovendien laten ze geen sporen na en zijn ze niet schadelijk voor dieren of planten. Preventief strooien is trouwens mogelijk, want onze dooikorrels beginnen pas te werken zodra ze in aanraking komen met water. Tel daar nog eens de lange houdbaarheid bij en de gemakkelijke, luchtdichte emmer, en u krijgt een product dat u in de winter gegarandeerd op voorraad moet hebben!

 

  

Zo gebruikt u Chemifor Dooikorrels Plus

 

De dooikorrels van Chemifor zijn makkelijk in gebruik. Het volstaat om de meeste sneeuw te ruimen en het oppervlak nadien rijkelijk te bestrooien met de dooikorrels.

Voor grote oppervlakken, zoals een oprit, parking of bedrijfsterrein, kunt u best een strooiwagen gebruiken. De multifunctionele Chemifor Strooiwagens kunnen gevuld worden met 25 of 50 liter dooikorrels en hebben een gemoffeld stalen frame, een HD poly-doseerschijf en een verstelbaar handvat. Het is dus het ideale hulpmiddel om uw terrein op een efficiënte manier sneeuw- en ijsvrij te maken.

  

Koop nu Chemifor Dooikorrels Plus

U ziet het: dooikorrels kopen bij Chemifor is een slimme zet. Neem contact met ons op indien u nog vragen hebt over onze producten of diensten of bestel Chemifor Dooikorrels Plus in onze webshop.

 

Voor meer informatie kunt u nog altijd op onze winterwebsite speciaal opgemaakt rond Chemifor Dooikorrels Plus: www.dooikorrels.be.

Kijk snel en ga een sneeuw- en ijsvrije winter tegemoet.
Chemifor is uw kampioen in gladheidsbestrijding!

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… Dooikorrels dooikorrels kopen ijsvrij dooizout kopen dooizout
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
Dooikorrels dooikorrels kopen ijsvrij dooizout kopen dooizout