Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
inbraakschade inbraakschade herstellen inbraak braakschade inbraak in woning
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Heeft u vervuilingen op uw ramen, deuren of garagepoorten?

Ga dan naar onze nieuwe website www.ramenonderhouden.be

Hulp nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

Chemifor: eerste hulp bij inbraakschade

Je komt thuis na een vakantie of na een avondje uit en je stelt vast dat er een inbreker heeft ingebroken via je ramen of deuren en dat hij ze lelijk toegetakeld heeft met een koevoet. Natuurlijk bel je meteen naar de politie. Maar wat nu met die inbraakschade? Geen nood, Chemifor is expert in inbraakschade herstellen!

 

 

Inbraakschade – wat nu?

Wanneer een dief heeft ingebroken in huis, word je vaak overspoeld met emoties. Je maakt je zorgen over je veiligheid, over de gestolen goederen en over de inbraakschade die is toegebracht aan je gebouw. En of het nu gaat om een inbraak in je woning of een inbraak in je bedrijf: zo’n inbraak roept vast en zeker heel wat vragen bij je op. Wat te doen bij inbraak wanneer je inbraakschade opmerkt en de politie de nodige vaststellingen heeft gedaan? Dan moet je meteen je verzekeringsagent contacteren.

  

Je verzekering komt tussen bij inbraakschade

Het beste dat zowel particulieren als bedrijven kunnen doen bij braakschade, is nagaan of de woon- of brandverzekering dit dekt. Als dit het geval is, zal je verzekeraar een schade-expert laten langskomen om de inbraakschade te evalueren. Is het slot van je deur of raam zwaar beschadigd? Dan wordt een slotenmaker aangesteld om alles te repareren. Maar het herstellen van ramen na inbraak of een deur repareren na inbraak houdt meer in dan het opnieuw functioneel maken ervan. Het oog wil ook wat, dus de afwerking van je raam of deur laten herstellen, mag niet ontbreken. Chemifor kan daarbij helpen.

 

 
Chemifor lost uw inbraakschade voor u op

Inbraakschade herstellen met Chemifor

Chemifor heeft zich door de jaren heen bewezen als expert in het herstellen van inbraakschade. Dat is de meeste schade-experts en verzekeraars niet ontgaan. Daarom bevelen ze bij inbraakschade vaak onze diensten aan. We herstellen zowel aluminium als kunststoframen en herlakken of herfoleren ze in de juiste RAL-kleur. Dit alles doen we met plezier ter plaatse. Zelfs ondiepe krassen in glaswerk kunnen we verwijderen door het te polijsten. Is er naast deze inbraakschade nog iets wat gereinigd moet worden? Dan beschikt Chemifor over een heel gamma aan producten en diensten waarmee we jou kunnen helpen. En voor je ’t weet, is die inbraakschade helemaal vergeten.

 

 
Herlakken van ramen en deuren na inbraakschade

Chemifor, jouw partner bij inbraakschade

Heb je inbraakschade vastgesteld en wil je je deur of kozijn herstellen na inbraak? Dan ben je bij Chemifor aan het juist adres. Wij maken schadebestekken op voor de verzekeringen en zorgen ervoor dat jouw ramen en deuren er als nieuw uitzien. Neem dus vandaag nog contact op met Chemifor. Wij nemen die inbraakschade wel onder handen!


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… inbraakschade inbraakschade herstellen inbraak braakschade inbraak in woning
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
inbraakschade inbraakschade herstellen inbraak braakschade inbraak in woning