Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
lijm verwijderen lijm verwijderen van hout lijm van vloer verwijderen lijmresten secondelijm verwijderen
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Chemifor: expert in lijm verwijderen

Wie regelmatig met lijm werkt, heeft zich vast al afgevraagd hoe hij het best lijm kan verwijderen. Want of je nu secondelijm moet verwijderen, tegellijm of tapijtlijm, of je lijm moet verwijderen van hout, glas of metaal: lijm verwijderen is nooit gemakkelijk. Gelukkig weet Chemifor raad. Wij weten precies hoe je lijm verwijdert van diverse oppervlakken.


Lijm verwijderen met Ecosol RL

Lijm is gemaakt om te kleven … en te blijven kleven. Lijmresten verwijderen of bijvoorbeeld lijm van vloer verwijderen is dus haast onbegonnen werk. Maar dat is buiten Chemifor gerekend! Wij zijn namelijk kampioen in lijm verwijderen. Dankzij onze jarenlange ervaring als reinigingsdienst hebben we Ecosol RL kunnen ontwikkelen, een lijmverwijderaar die je helpt om lijm te verwijderen van verschillende ondergronden. Deze speciale lijmoplosser op basis van natuurlijke etherische oliën is erg geschikt voor het week maken en verwijderen van residuen van vele soorten lijm, plastic, rubber en hars. Hij is zo zacht dat hij zelfs gebruikt kan worden op natuursteen, architectonisch sierbeton, lak, ramen en glaswerk. Inderdaad, met Chemifor Ecosol RL los je werkelijk alle lijmresten op. En dus ook jouw reinigingsprobleem!


Lijmresten verwijderen van raamkozijnen

Lijm verwijderen met de Chemifor Sticker Verwijderaar

Stickers laten vaak hardnekkige lijmresten achter op bijvoorbeeld ramen, kozijnen en beton. Daarom ontwikkelde Chemifor een product om gemakkelijk stickers te verwijderen. De Chemifor Sticker Verwijderaar verwijdert stickers, stickerlijm, plakband en lijmresten en kan zelfs gebruikt worden om kauwgom te verwijderen. Het product is makkelijk in gebruik: je hoeft alleen het product aan te brengen met een borsteltje en het dan weer weg halen. De lijmresten zijn meteen verdwenen zonder dat de ondergrond beschadigd wordt. Zelfs lijm verwijderen van autoreclame gaat snel en moeiteloos. Geen idee hoe je daar zelf aan begint? Dan staan we klaar om jouw autosticker ter plaatse te verwijderen. Lijm verwijderen kent voor Chemifor geen geheimen!


Lijm verwijderen? Ook daar zorgt Chemifor voor.

Lijm verwijderen na oplevering van je bouwproject

Wordt jouw bouwproject binnenkort opgeleverd? Dan kan het interessant zijn om een sticker- of lijmverwijderaar in huis te halen. Ramen worden geplakt geleverd, schilderstape laat soms sporen na, … Er zijn talloze situaties waarbij lijm verwijderen aangewezen is. Als reinigingsdienst biedt Chemifor daarom een totaalservice bij de oplevering bij nieuwbouw of renovatie. Naast lijm verwijderen nemen we ook andere bouwvlekken onder handen, zodat jouw nieuwbouw of renovatie brandschoon wordt opgeleverd. En nadien is jouw glimlach het enige wat blijft kleven! 


Lijm verwijderen doe je met Chemifor

Je ziet het: lijm verwijderen kan je met een gerust hart overlaten aan Chemifor. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze zelfontwikkelde, kwaliteitsvolle producten en onze waaier aan diensten kunnen wij elk type lijm verwijderen. Neem dus snel contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.


Lijm verwijderen van vloer ...
LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… lijm verwijderen lijm verwijderen van hout lijm van vloer verwijderen lijmresten secondelijm verwijderen
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
lijm verwijderen lijm verwijderen van hout lijm van vloer verwijderen lijmresten secondelijm verwijderen