Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
groene aanslag Mos en groene aanslag verwijderen groene aanslag verwijderen mos ontmosser
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Mos en groene aanslag verwijderen

Kan je jouw tuinpad niet meer onderscheiden van je grasperk? Staat het dak vol mos? Of is je terras bedekt met groene aanslag? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Mos en groene aanslag verwijderen op je tuinpad of de oprit kan je natuurlijk helemaal zelf. Voor daken en gevels roep je best de hulp in van Chemifor. Waarom? Lees snel verder!

Het ABC van mos en groene aanslag verwijderen

Mos is de verzamelnaam van planten die dicht op elkaar geplakt groeien. Ze hechten zich vast aan de ondergrond en hebben meestal een groene kleur. Hoe ontstaat mos? Door een combinatie van veel regen en weinig zon krijgen de planten vrij spel en krijg je mos- en algenvorming. Vaak komt mos voor op vochtige en/of schaduwrijke plaatsen.

Groen verwijderen

Denk aan groenaanslag op serres, muren, tegelpaden, grafzerken, daken, enzoverder. Mos en groene aanslag brengen niets dan nadelen met zich mee. Zo oogt de kleur natuurlijk niet mooi, maar kan mos ook zorgen voor permanente beschadiging. Doordat de plantjes water naar binnen zuigen kan mos namelijk schade berokkenen aan het dak. Het is dus beter om zo snel mogelijk kortaf te maken met mos en groene aanslag. Wacht dus niet langer en schakel de hulp in van Chemifor om mos en groene aanslag te verwijderen.


 

Gebruiksaanwijzing: mos en groene aanslag verwijderen

Ga je zelf mos en groene aanslag verwijderen? Meng dan gewoon 250 ml Chemifor Ontmosser en Groenverwijderaar met 10 liter water. Ons ontsmettingsmiddel is officieel toegelaten en kan gebruikt worden voor het verwijderen van mos en groenaanslag op onder andere steen, hout, natuursteen, glas, beton, tegels en baksteen. Je kan het product bij Chemifor aankopen in jerrycans van 5, 10 en 25 liter. Hou er wel rekening mee dat de ontmosser onwerkzaam wordt bij contact met zeep of andere synthetische wasmiddelen. Gebruik het bovendien niet overmatig zodat bacteriestammen er niet resistent tegen worden. Klaar om mos en groene aanslag te verwijderen? Test onze ontmosser altijd eerst op een minder zichtbare plaats. Zorg er daarnaast voor dat de ondergrond droog is voordat je aan de slag gaat. Anders zal je het mos of de groene aanslag niet kunnen verwijderen. Breng de reingingsoplossing daarna aan op een droog oppervlak met behulp van een gieter of rugsproeier.  

Groenverwijderen van voetpad
Even laten rusten. Na minstens 15 minuten mag je spoelen en klaar! De alg is dood en jouw terras, tegelpad, serre of ... is weer proper! Is het niet volledig weg? Gewoon het stappenplan nog een keer herhalen. Let wel op: spuit het product niet op planten. Chemifor Ontmosser en Groenverwijderaar is daarnaast gevaarlijk voor vissen en waterorganismen.

Mos en groene aanslag verwijderen? Chemifor neemt het van je over!

Het is geen pretje om mos en groene aanslag te verwijderen van daken en gevels. Denk maar aan de veiligheidsvoorschriften. We raden dan ook aan om bij het ontmossen van daken of gevels beroep te doen op een professional. Eentje van Chemifor bijvoorbeeld! Bezorg ons foto’s en wij maken een offerte op maat. Daarenboven ben je zeker van een grondige reiniging. Heb je nog vragen of wens je meer informatie over mos en groene aanslag verwijderen? Neem dan meteen contact met ons op!

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… groene aanslag Mos en groene aanslag verwijderen groene aanslag verwijderen mos ontmosser
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
groene aanslag Mos en groene aanslag verwijderen groene aanslag verwijderen mos ontmosser