Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
ontmossen dak laten ontmossen dak ontmossen ontmossen van daken groene aanslag
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Chemifor, jouw expert in ontmossen

Zie je door het mos je dakpannen niet meer? Of lijdt je dak onder atmosferische vervuiling? Dan is het hoog tijd om je dak te laten ontmossen of reinigen, want vervuiling, groene aanslag of mos op je dak kan schadelijk zijn. Gelukkig kan je voor het reinigen en ontmossen een beroep doen op reinigingsexpert Chemifor.


Daarom moet je ontmossen

Groendaken zijn hip, mooi en ecologisch, maar groene dakpannen door groene aanslag of mos op je dak, dat is andere koek. Wanneer je dak aangetast is door vervuiling, krijgt mos vrij spel. Het groeit dan op je dakpannen of leien en nestelt zijn wortels in de poriën van je dakpannen. Daalt de temperatuur onder nul? Dan bevriest het mos, wat tot scheurtjes in de dakpannen kan leiden. Het resultaat? Lekkages, en dat wil je natuurlijk vermijden. Naast het voorkomen van schade aan je dak kan ontmossen ook interessant zijn wanneer je je huis wil verkopen. Door je dak te ontmossen, geef je je huis immers een frisse, schone uitstraling, wat een positieve invloed heeft op de waarde van je huis. Ontmossen is dus zeker een slimme zet.

 

 
Ook uw dak kunnen we onder handen nemen

Ontmossen met Chemifor

Mos verwijderen en dakpannen schoonmaken is niet eenvoudig. Bovendien kan ontmossen door de grote hoogte erg gevaarlijk zijn. Laat ontmossen dus over aan een expert als Chemifor. Als reinigingsdienst hebben we ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd in het ontmossen van daken. We weten dus perfect hoe we dakontmossing moeten aanpakken. Daarnaast gebruiken we voor het ontmossen onze zelfontwikkelde Ontmosser en Groenverwijderaar, zodat we de kwaliteit van onze service altijd kunnen garanderen.

 

 

Eerst ontmossen, dan beschermen

Maar Chemifor gaat nog een stap verder. Om je dak tegen mos of groene aanslag te beschermen, kunnen we na het reinigen en ontmossen een beschermlaag aanbrengen op je dak. Op een droge, schone ondergrond brengen we dan door middel van een drukspuit Chemifor Impregneer W aan. Daardoor is je dak al na enkele uren beschermd tegen nieuwe vervuilingen. Zo is je dak gezond en kan jij op je beide oren slapen.


Ontmossen van daken, dat doet Chemifor ook.
Mos en groen is allemaal verdwenen

Laat ontmossen over aan Chemifor

Is jouw dak ook vervuild of aangetast door mos en wil je het laten reinigen, ontmossen en beschermen? Chemifor is jouw expert in dakreiniging. Neem snel contact met ons op, vraag meer informatie over onze producten en/of maak een afspraak. Chemifor staat klaar om jouw dak te ontmossen en opnieuw gezond te maken!


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… ontmossen dak laten ontmossen dak ontmossen ontmossen van daken groene aanslag
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
ontmossen dak laten ontmossen dak ontmossen ontmossen van daken groene aanslag