Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
opkuis nieuwbouw schoonmaakbedrijf schoonmaak na verbouwing professioneel schoonmaakbedrijf schoonmaak
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Chemifor: expert in opkuis nieuwbouw

Je hebt er maanden, misschien zelfs jaren naar uitgekeken, maar nu is het zover: het einde van jouw bouwproject is eindelijk in zicht! Het volgende op de planning? De opkuis van je nieuwbouw of gerenoveerde woning. En daar kan schoonmaakbedrijf Chemifor je bij helpen.

Waarom opkuis nieuwbouw uitbesteden?

Je huis kuisen en de ramen poetsen, dat kan bijna iedereen. Maar je huis stofvrij maken na een verbouwing, dat is andere koek. 

 

Bouwvlekken zijn immers vrij hardnekkig en zo’n eenmalige schoonmaak is vaak erg complex. Nee, de opkuis van je nieuwbouw- of renovatiewoning laat je beter over aan een professioneel schoonmaakbedrijf als Chemifor. Of het nu gaat over een appartement, een huis, een industrieel gebouw of bedrijfspand, wij verzorgen de opkuis van je nieuwbouw zodat het instapklaar is bij de oplevering van de werken!  

Opkuis van woonhuizen hoort ook tot ons takenpakket
Opkuis van je nieuwbouw, ook Chemifor zorgt daarvoor

Opkuis nieuwbouw: 2 soorten reinigingen

Al het vuil en stof verwijderen na een verbouwing is vaak een hele uitdaging. Daarom biedt Chemifor voor de opkuis van je nieuwbouw, renovatiewoning of bouwproject twee verschillende formules aan: budget en comfort. Voor de budgetformule wordt alles stofvrij gemaakt en doen we alles van vloeren en ramen poetsen tot het opkuisen van de badkamer en de keuken. Voor de comfortformule starten wij waar een doorsnee professioneel schoonmaakbedrijf stopt. We verwijderen cementsluier en andere bouwvlekken en gaan door tot alles piekfijn in orde is. Zodra de deur achter ons dichtvalt, is het huis of appartement meteen bewoonbaar. We verzorgen de opkuis van je nieuwbouw- of renovatie dus van A tot Z. En jij? Jij kan zorgeloos beginnen denken aan de inrichting.

Opkuis nieuwbouw met eigen producten

Voor schoonmaak na verbouwing heb je kwaliteitsvolle producten nodig waarop je kan rekenen. Daarom ontwikkelde Chemifor alle producten die we gebruiken voor de opkuis van nieuwbouw- en renovatiewoningen zelf. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van onze producten en reinigingsdienst blijven garanderen. Van onze verwijderaars voor vetvlekken, PU-schuim, cement en cementsluier tot onze producten voor het ontmossen van daken en gevelreiniging: Chemifor heeft voor elk reinigingsprobleem een oplossing, ook bij de opkuis van je nieuwbouw- of renovatieproject!

Chemifor verzorgt de opkuis van je nieuwbouw

Verhuis jij binnenkort naar je nieuwe stek? Of lever jij binnenkort enkele projectwoningen op? Laat de opkuis van je nieuwbouw-, renovatiewoning of bouwproject dan over aan Chemifor.

 

 

Als professioneel schoonmaakbedrijf hebben wij voor alle reinigingsuitdagingen een oplossing! Neem snel contact met ons op voor een offerte op maat en geniet binnenkort van een brandschone, nieuwe woning!  

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… opkuis nieuwbouw schoonmaakbedrijf schoonmaak na verbouwing professioneel schoonmaakbedrijf schoonmaak
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
opkuis nieuwbouw schoonmaakbedrijf schoonmaak na verbouwing professioneel schoonmaakbedrijf schoonmaak