Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsproducten reinigingsdiensten industriële reinigingen reinigingen ontmossen van daken
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Over Chemifor

Wie Chemifor zegt, zegt probleemoplosser. Wij weten waarover we praten. Als producent en verkoper van kwaliteitsvolle reinigingsproducten bieden wij een oplossing voor elk reinigingsprobleem, van het schoonmaken van betonvloeren tot industriële reinigingen. Wat ons speciaal maakt? Wij kunnen dankzij onze jarenlange expertise ook zelf de reiniging van uw project verzorgen van A tot Z. In die zin biedt Chemifor dus een unieke totaalservice.

Chemifor lost alle reinigingsproblemen op

Heeft u een reinigingsprobleem? Dan staat Chemifor al sinds 2010 paraat om u bij te staan met raad én daad. En dat mag u gerust letterlijk nemen. Na een grondige analyse van uw project geven we u advies op maat en gaan we samen op zoek naar de geschikte oplossing om uw reinigingsuitdaging tot een goed einde te brengen. Heeft u geen tijd om de reiniging zelf uit te voeren of is uw probleem te complex? Geen nood! Dan komen we met plezier ter plaatse om de situatie in te schatten, een offerte op maat te maken en uw reinigingsprobleem op te lossen.

Chemifor: een waaier aan producten

Bent u op zoek naar een product om bijvoorbeeld cementsluier te verwijderen? Wilt u uw dak of gevel ontdoen van mos of groene aanslag, of zit u met hardnekkige vlekken op uw architectonisch beton? Dan heeft Chemifor het product dat u zoekt! Wij bieden een brede waaier aan kwaliteitsvolle, ecologische producten die uw reinigingsprobleem gegarandeerd oplossen. Een aantal van deze producten zijn beschikbaar in onze webshop zodat u er zelf snel mee aan de slag kan. Zo is uw probleem in geen tijd opgelost!

De diensten van Chemifor

Soms is een project te complex of vergt een reinigingsprobleem een zekere expertise om tot een kwaliteitsvolle, correcte oplossing te komen. Bij Chemifor dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden we ook reinigingsdiensten aan. Van industriële reinigingen en gevelreiniging tot de het herlakken van ramen: Chemifor luistert naar uw noden en stelt een oplossing op maat voor. Daarna verzorgen wij de reiniging van uw project van A tot Z. En u? U kunt op uw beide oren slapen.

Reinigen doet u met Chemifor

Bent u benieuwd of Chemifor een oplossing heeft voor uw reinigingsprobleem? Of vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem contact met ons op, dan bespreken we uw reinigingsuitdaging. Wedden dat wij een gepaste, duurzame oplossing vinden voor uw probleem?

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsproducten reinigingsdiensten industriële reinigingen reinigingen ontmossen van daken
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsproducten reinigingsdiensten industriële reinigingen reinigingen ontmossen van daken