Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
professionele reinigingsproducten reinigingsproducten reinigingsdienst Reinigingsexpert vetvlekken
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Onze professionele reinigingsproducten

 

Sommige vlekken zijn zo hardnekkig dat huis-tuin-en-keukenmiddeltjes geen hulp meer kunnen bieden. Denk maar aan bepaalde roest-, olie- en vetvlekken. Dan is het verstandig om deze vlekken te lijf te gaan met professionele reinigingsproducten, zoals die van reinigingsdienst Chemifor.

 

 

Professionele reinigingsproducten nodig?

Is je dak of gevel vuil en wil je je gevel reinigen of je dak ontmossen? Wil je je ruiten grondig wassen of ben je meer geïnteresseerd in industriële reiniging? Zoek niet verder! Je ziet het: Chemifor heeft professionele reinigingsproducten voor elke reinigingsuitdaging!

 

 

Als reinigingsexpert heeft Chemifor een oplossing voor elk specifiek reinigingsprobleem. Wij geven steeds advies op maat zodat je jouw reinigingsuitdaging kan oplossen met de juiste professionele reinigingsproducten. Wij hebben professionele reinigingsproducten die:

 

 • Mos en groene aanslag verwijderen
 • Verf verwijderen
 • Roest verwijderen
 • Cementsluier en cement verwijderen
 • Vetvlekken verwijderen
 • Olievlekken verwijderen
 • Lijm verwijderen
 • Asfalt en teer verwijderen
 • PU-schuim verwijderen

 

Zelfontwikkelde professionele reinigingsproducten

Reinigingsexpert Chemifor draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke professionele reinigingsproducten geschikt zijn voor welke soort vervuiling en voor welke ondergrond.

  

Om steeds het juiste product te kunnen aanbieden voor elk reinigingsprobleem, ontwikkelen we onze reinigingsproducten volledig zelf. Alleen zo kunnen we keer op keer het beste resultaat én de kwaliteit van onze diensten garanderen.

 

Reinigingsdienst met professionele reinigingsproducten

Zelfs al heb je de juiste professionele reinigingsproducten in huis om een specifiek reinigingsprobleem op te lossen, toch is het soms aangewezen om een reinigingsexpert in te schakelen. Als reinigingsdienst beschikken we bij Chemifor natuurlijk over alle mogelijke professionele reinigingsproducten, maar ook over de nodige materialen en ervaring om elke reinigingsuitdaging tot een goed einde te brengen. Zo zorgen we met onze eigen reinigingsproducten zelfs voor de opkuis bij nieuwbouw of renovatie! Op Chemifor kan je dus rekenen voor elke klus.

  

 

De professionele reinigingsproducten van Chemifor

Zit je met een reinigingsprobleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertrouw dan op de professionele reinigingsproducten van Chemifor. Wijzelf gaan trouwens geen enkele uitdaging uit de weg en leveren advies op maat, zodat jouw reinigingsprobleem binnen de kortste keren verleden tijd is.

 

Maak dus snel een afspraak of bekijk al onze reinigingsproducten in de webshop!  

  

 

 

  
LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… professionele reinigingsproducten reinigingsproducten reinigingsdienst Reinigingsexpert vetvlekken
 • Een authentieke en eerlijke samenwerking
 • Persoonlijk engagement en expertise
 • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
 • Duurzaam en esthetisch verantwoord
professionele reinigingsproducten reinigingsproducten reinigingsdienst Reinigingsexpert vetvlekken