Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsdienst reinigingsprobleem reinigingsproducten reiniging specialistische schoonmaak
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Ontdek de reinigingsdienst van Chemifor

Heb je een reinigingsprobleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Of is jouw reinigingsuitdaging te complex? Dan kan je beroep doen op de reinigingsdienst van Chemifor. Als expert in specialistische schoonmaak lossen wij elk reinigingsprobleem voor je op!

 

 

Chemifor: geen standaard reinigingsdienst

Sommige reinigingsproblemen zijn te complex om zelf aan te pakken. In dat geval is het handig om het schoonmaakwerk uit te bestende aan een expert.

  

Maar Chemifor is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Onze reinigingsdienst doet namelijk meer dan gewoon ramen wassen, dakgoten reinigen en vloeren schoonmaken. Wij gaan verder. Als schoonmaakspecialist biedt onze reinigingsdienst namelijk een volledige schoonmaakservice. Wij nemen je huis of gebouw onder handen van de zolder tot de kelder. Bij ons kan je, naast onze standaard schoonmaakdiensten, ook terecht voor deze schoonmaakwerkzaamheden:

 

Reinigingsdienst met eigen producten

Reinigingsdienst Chemifor is gepassioneerd door reiniging en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom produceren we onze reinigingsproducten volledig zelf en verkopen we een aantal van deze producten in onze webshop. Van het verwijderen van vet-, olie-, lijm-, roest- of kalkvlekken tot verf, asfalt en PU-schuim: geen reinigingsuitdaging is ons te groot. Onze kwaliteitsvolle, professionele reinigingsproducten zorgen ervoor dat we zowel voor particulieren als voor bedrijven een oplossing hebben op maat van hun reinigingsprobleem. Geen wonder dat reinigingsdienst Chemifor een échte expert is in specialistische schoonmaak!

Zo gaat onze reinigingsdienst te werk

Bij Chemifor weten we dankzij onze jarenlange ervaring dat elke schoonmaakuitdaging anders is. Daarom levert onze reinigingsdienst steeds maatwerk. We analyseren het probleem door middel van foto’s of een bezoek ter plaatse en maken op voorhand een duidelijke offerte op aan de hand van jouw specifieke eisen.

Zo weet je precies welke prijs je kan verwachten. Een goed begin is immers het halve werk, en dat is niet anders bij onze reinigingsdienst.

 

 

Ga in zee met reinigingsdienst Chemifor

Wil jij jouw reinigingsprobleem laten oplossen door een echte expert? Reinigingsdienst Chemifor gaat geen enkele reinigingsuitdaging uit de weg. Neem dus vandaag nog contact op met onze reinigingsspecialisten!

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsdienst reinigingsprobleem reinigingsproducten reiniging specialistische schoonmaak
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsdienst reinigingsprobleem reinigingsproducten reiniging specialistische schoonmaak