Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
reinigingsdienst reinigingsprobleem reinigingsproducten reiniging specialistische schoonmaak
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Ontdek de reinigingen van Chemifor

Heeft u een reinigingsprobleem en weet u niet hoe u het moet oplossen? Of is uw reinigingsuitdaging te complex? Dan kunt u beroep doen op de reinigingsexpert Chemifor. Als expert in specialistische schoonmaak lossen wij elk reinigingsprobleem voor u op!

 

 

Chemifor: geen standaard reinigingsdienst

Sommige reinigingsproblemen zijn te complex om zelf aan te pakken. In dat geval is het handig om het schoonmaakwerk uit te bestende aan een expert.

  

Maar Chemifor is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Onze reinigingsdienst doet namelijk meer dan gewoon ramen wassen en vloeren schoonmaken. Wij gaan verder. Als schoonmaakspecialist bieden wij verschillende reinigingen aan. Wij nemen uw huis of gebouw onder handen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende reinigingen, waarbij de voornaamste de volgende zijn:

 

Reinigingsdienst met eigen producten

Reinigingsdienst Chemifor is gepassioneerd door reiniging en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom produceren we onze reinigingsproducten volledig zelf en verkopen we een aantal van deze producten in onze webshop. Van het verwijderen van vet-, olie-, lijm-, roest- of kalkvlekken tot verf, asfalt en PU-schuim: geen reinigingsuitdaging is ons te groot. Onze kwaliteitsvolle, professionele reinigingsproducten zorgen ervoor dat we zowel voor particulieren als voor bedrijven een oplossing hebben op maat van hun reinigingsprobleem. Geen wonder dat reinigingsdienst Chemifor een échte expert is in specialistische schoonmaak!

Zo gaat onze reinigingsdienst te werk

Bij Chemifor weten we dankzij onze jarenlange ervaring dat elke schoonmaakuitdaging anders is. Daarom levert onze reinigingsdienst steeds maatwerk. We analyseren het probleem door middel van foto’s of een bezoek ter plaatse en maken op voorhand een duidelijke offerte op aan de hand van uw specifieke eisen.

Zo weet u precies welke prijs u kan verwachten. Een goed begin is immers het halve werk, en dat is niet anders bij onze reinigingsdienst.

 

 

Ga in zee met reinigingsdienst Chemifor

Wilt u uw reinigingsprobleem laten oplossen door een echte expert? Reinigingsdienst Chemifor gaat geen enkele reinigingsuitdaging uit de weg. Neem dus vandaag nog contact op met onze reinigingsspecialisten!

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… reinigingsdienst reinigingsprobleem reinigingsproducten reiniging specialistische schoonmaak
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
reinigingsdienst reinigingsprobleem reinigingsproducten reiniging specialistische schoonmaak