Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
Roest verwijderen roest roestvlekken verwijderen roestvlekken
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP
Vanaf nu hebben we ook een vestiging in Hasselt.

Er verandert niets aan de werking van Chemifor maar zo kunnen we u makkelijker bedienen.

Roest verwijderen: hoe doe je dat?

Combineer water met metaal en je krijgt roest. Maar dat wil niet zeggen dat het voorwerp verloren is. Het is namelijk niet moeilijk om roest te verwijderen van bepaalde items. En voor moeilijkere ondergronden, zoals roest verwijderen van beton, schakel je gewoon de hulp in van Chemifor! Lees hier hoe je roestvlekken kan verwijderen.

Waarom moet je roest verwijderen?

Roest ontstaat als hydroxylgroepen en ijzeroxide zich met elkaar mengen. Zodra je last hebt van roestvlekken op ijzer, beton, bakstenen of je terras zorg je best voor een plan van aanpak. Roest heeft namelijk de neiging om uit te zetten en kan zelfs schade veroorzaken aan de ondergrond.

Roest verwijderen van architectonisch beton

Vooral ijzer kan enorm lijden door de aanwezigheid van roest. Het ijzer kan er namelijk compleet door weggevreten worden. Zijn de dakgoten van je nieuwbouwproject dus aangetast met roest? Verwijderen maar! Hetzelfde geldt natuurlijk voor je geliefde auto.


Chemifor helpt u bij het verwijderen van roest

Roest verwijderen met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes

Als je metalen spullen wil ontroesten, kan je gebruik maken van diverse huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Zo kan je roest verwijderen met azijn, met limoen- of citroensap, met zuiveringszout (beter gekend als soda), aluminiumfolie en zelfs met een aardappel. En het fabeltje van cola? Dat werkt ook perfect. Het is met al deze middelen wel mogelijk dat je de behandeling een paar keer moet herhalen voordat je alle roest verwijderd hebt. Toch zijn er bepaalde ondergronden die je beter niet zelf onder handen neemt. En daar komt Chemifor goed van pas!

Roest verwijderen met de producten van Chemifor

Heb je dus roestvlekken op je balkon, je oprit of je terras? Of heeft jouw bedrijf roestvlekken op de parking? Schakel dan de hulp in van Chemifor. Onze specialiteit is namelijk het verwijderen van roest op beton en andere gevoelige ondergronden. Zowel prefab beton als architectonisch sierbeton kunnen door ons behandeld worden. Roest verwijderen? Dat nemen wij van je over! Met Calway SP of Acid 203 verlossen wij elk oppervlak van roest. Let wel op: beide roestverwijderaars zijn uitsluitend beschikbaar voor professioneel gebruik.


Roest verwijderen van zichtbeton? Ook dat doen wij!

Roest verwijderen? Chemifor neemt het van je over!

 

Heb jij dus ergens last van roestvlekken? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@chemifor.be of maak een afspraak. De duurtijd van het project is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het aangetaste oppervlak. Wij maken een offerte op maat zodat jij weet wat je kan verwachten van je roestprobleem. Roest verwijderen? Met Chemifor natuurlijk!

 
LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… Roest verwijderen roest roestvlekken verwijderen roestvlekken
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
Roest verwijderen roest roestvlekken verwijderen roestvlekken