Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
ruitenwasser ruitenwassers professionele ruitenwasser vlekken schoonmaakbedrijf
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

CHEMIFOR, MEER DAN RUITEN WASSEN 

Grote raampartijen hebben een positieve invloed op de uitstraling van uw gebouw. Maar wanneer de ruiten vuil of de kozijnen beschadigd zijn, is het hoog tijd om uw ramen te laten reinigen of behandelen door een raamspecialist. En daar is Chemifor de ideale partner voor.

Chemifor gaat een stapje verder dan de meeste ruitenwassers. Omdat we uitblinken in alle mogelijke schoonmaakdiensten, hebben we niet alleen een jarenlange expertise opgebouwd in het ramen zemen. Met onze professionele reinigingsproducten slagen we er namelijk keer op keer in om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, zelfs bij het schoonmaken van uw ramen. Ruiten wassen doen we dus van A tot Z. Zo kunnen we onder andere cementsluier, teer, kalk en PU-schuim verwijderen en kunnen we beschadigde kozijnen ter plaatste herlakken met structuurlak. Onze service als ruitenwasser is dus interessant bij een oplevering van gebouwen. Handig!


Cement- en kalkwater op raamprofielen

Een ruitenwasser met eigen producten

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werkt ruitenwasser Chemifor onder andere met Chemifor Glas Polish. Dit is een krachtige ruitenreiniger voor het grondig schoonmaken van glas zonder krassen achter te laten. Het verwijdert mineraalaanslag, roest, siliconen en organische vlekken van uw ruiten. Zelfs kalk en cementvlekken maken geen enkele kans tegen ons zelfontwikkeld product. Hoewel we dit product verkopen in onze webshop, raden we aan om het kuisen van grote raampartijen over te laten aan een professionele ruitenwasser. Chemifor bijvoorbeeld. Wij beschikken immers over de juiste producten én materialen om uw ramen te wassen zonder strepen. Zonder strepen? Jazeker! En dat is meteen de reden dat Chemifor zijn strepen als ruitenwasser al lang verdiend heeft.


Kalkwater op venster
Ook voor verweerde raamprofielen kunt u bij Chemifor terecht. Onze Chemifor Aluminium Opfrisser of Chemifor Kunststof Opfrisser zorgt ervoor dat de kleur en de glans van uw raam of poort terug komt. Dit product zorgt ervoor dat er een aantal componenten diep in het aluminium of kunststof trekt. Dit heeft als voordeel dat de bescherming van de behandelde objecten van buiten uit komt. Het haalt de kleur voor bepaalde tijd weer helemaal op en geeft een hoogglans en zo ook een langere bescherming

Doe een beroep op Chemifor

Zijn de ramen van uw gebouw toe aan een grondige opknapbeurt en zoekt u een goede ruitenwasser? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf Chemifor. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of vraag naar onze overige producten en diensten. Wij maken uw ramen weer glanzend schoon.

 
LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… ruitenwasser ruitenwassers professionele ruitenwasser vlekken schoonmaakbedrijf
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
ruitenwasser ruitenwassers professionele ruitenwasser vlekken schoonmaakbedrijf