Vragen? Bel +32 (0)57 42 43 25 of stuur een e-mail Bel of stuur een e-mail
Vetvlekken verwijderen Vetvlekken vetvlekken op kledij vetvlek vet verwijderen
De oplossing voor jouw reinigingen
ONTDEK ONZE WEBSHOP

Vetvlekken verwijderen met Chemifor

Vet en vetvlekken verwijderen lijkt misschien wel een onmogelijke opgave, maar dat is het niet. Toch is het zo dat vet en water elkaar afstoten dus dat je met alleen water of een sopje niet altijd het gewenste resultaat zal bereiken. Gelukkig ontwikkelde Chemifor producten waarmee het wel lukt!

 

 

Vetvlekken verwijderen op diverse ondergronden

Geef toe: iedereen morst wel eens. Zeker met eten. Denk maar aan oliespatten tijdens het koken, een vuile BBQ, frituurolie op de vloer, of gewoon aan sauzen die je op je kleding gemorst hebt. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier om vetvlekken te verwijderen? Wel de ultieme tip die we je kunnen geven is: hoe sneller hoe beter. Om vetvlekken op kledij te verwijderen geraak je trouwens al ver met wat afwasmiddel. Doe dit op de vlek, laat het intrekken en wrijf het schoon met een propere doek. Heb jij echter vetvlekken op de velgen van je wagen, je fiets of zijn er zelfs brandstofplekken in de garage? Dan gebruik je beter een van de producten van Chemifor. Zowel OVR SP2 als Oil Spill 3 zijn hiervoor uitermate geschikt. Gaat het om vetvlekken die gelinkt kunnen worden aan eten of de voedingsindustrie? Dan gebruik je OVR SP2 Food.

 

 

Het ABC van vetvlekken verwijderen

Eigenlijk kan je met deze drie producten alle vetvlekken verwijderen. Zo kan je er vet mee verwijderen op opritten, asfalt en beton, maar kan je ook gewoon vetspatten op je velgen weghalen of zelfs je frituurketel ermee proper maken. Gaat het echter over hardnekkige vetvlekken? Dan komt Chemifor de oppervlakte eerst reinigen met OVR SP2 om het daarna nogmaals te doen met Oil Spill 3. Waarom? Oil Spill 3 bevat micro-organismen die in de schade kruipen. Zij gebruiken de koolwaterstofstrengen als voedselbron en breken ze volledig af. Resultaat? De vetvlekken verdwijnen! Doe je liever geen beroep op onze reinigingsdiensten? Geen probleem, je kan onze producten gewoon aanschaffen in de webshop. Binnen de kortste keren maak jij dus korte metten met vetvlekken of vetspatten!


 

Gebruiksaanwijzing om vetvlekken te verwijderen

Wil je vetvlekken verwijderen? Meng dan 200 ml OVR SP2 (Food) met 1 liter water. Breng de vloeistof op de te reinigen ondergrond aan met behulp van een spons. Laat het product inwerken en spoel het daarna af met water. Is de vetvlek hierdoor niet weg? Reinig dan de ondergrond nogmaals met Chemifor Oil Spill 3. Maak de ondergrond hiervoor goed nat en breng het product onverdund aan op het te reinigen oppervlak. Verdeel het goed. Laat het even inwerken en stevig borstelen maar. Belangrijk is dat het water niet warmer wordt dan 35°C om de micro-organismen in leven te houden. Houd de plek nat en borstel regelmatig af. Blijf dit herhalen tot de vetvlekken weg zijn!

 

 

Vetvlekken verwijderen? Met Chemifor natuurlijk!

Heb je een vetvlek op een moeilijke plaats? Weet je niet hoe je vetvlekken moet verwijderen? Of wil je er gewoon liever niet zelf aan beginnen? Neem dan contact met ons op via info@chemifor.be. Onze reinigingsspecialisten helpen je graag verder!


LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DE RESULTATEN
Ontdek onze realisaties
Kiezen voor Chemifor, is kiezen voor… Vetvlekken verwijderen Vetvlekken vetvlekken op kledij vetvlek vet verwijderen
  • Een authentieke en eerlijke samenwerking
  • Persoonlijk engagement en expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Duurzaam en esthetisch verantwoord
Vetvlekken verwijderen Vetvlekken vetvlekken op kledij vetvlek vet verwijderen