ONTDEK DE REINIGINGEN VAN CHEMIFOR


Heeft u een reinigingsprobleem en weet u niet hoe u het moet oplossen? Of is uw reinigingsuitdaging complex? Dan kunt u beroep doen op de reinigingsexpert Chemifor. Als expert in specialistische schoonmaak lossen wij elk reinigingsprobleem voor u op!

Sommige projecten zijn te complex om zelf onder handen te nemen of vereisen enige expertise om tot een duurzame, correcte oplossing te komen. Chemifor biedt daarom een gamma aan reinigingsdiensten aan om uw bouwwerk te reinigen en zelfs te beschermen tegen vervuiling. Van bouwvlekken verwijderen tot het oplossen van inbraakschade en verzekeringswerk:

Chemifor heeft een oplossing voor élk probleem.

Chemifor: geen standaard reinigingsdienst

Sommige reinigingsproblemen zijn te complex om zelf aan te pakken. In dat geval is het handig om het schoonmaakwerk uit te besteden aan een expert. Maar Chemifor is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Onze reinigingsdienst doet namelijk meer dan gewoon ramen wassen en vloeren schoonmaken.

De reinigingen van Chemifor begonnen uit de grote vraag naar professionele reinigingen van onze klanten. Vandaag reinigt, onderhoudt en beschermt Chemifor betonvloeren, balkons, gevels en raamprofielen van zowel oude als nieuwe gebouwen. Wij reinigen uw gevel en impregneren uw muren indien nodig, maar ook uw raamprofielen ontdoen van kalk of cementresten of uw vloer antislip maken, behoort bij ons tot de mogelijkheden. En natuurlijk staan wij steeds paraat voor industriële reinigingen of om uw dak te ontmossen. U ziet het: onze reinigingsdienst staat altijd en overal voor u klaar!

Wij gaan dus verder. Als schoonmaakspecialist bieden wij verschillende reinigingen aan. Wij nemen uw huis of gebouw onder handen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende reinigingen, waarbij de voornaamste de volgende zijn:

Chemifor is uw betrouwbare expert

Chemifor is al jarenlang expert in het reinigen en beschermen van de meest uiteenlopende ondergronden. Dat elk reinigingsprobleem anders is, begrijpen we dus maar al te goed. Onze reinigingsexperts nemen telkens de tijd om uw project onder de loep te nemen. Dankzij deze persoonlijke aanpak kunnen we steeds advies op maat formuleren en kunnen we de beste oplossing aanbieden voor uw reinigingsprobleem.

Wij werken met onze eigen producten!

Bij Chemifor staat de klant centraal. Wij zijn gepassioneerd door reiniging en kwaliteit is onze topprioriteit. Daarom ontwikkelen en produceren we onze reinigingsproducten volledig zelf. Van het verwijderen van vet-, olie-, lijm-, roest– of kalkvlekken tot verf, asfalt en PU-schuim: geen reinigingsuitdaging is ons te groot. Onze kwaliteitsvolle, professionele reinigingsproducten zorgen ervoor dat we zowel voor particulieren als voor bedrijven een oplossing hebben op maat van hun reinigingsprobleem. Alleen zo kunnen we de vinger aan de pols houden en kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten en reinigingsdiensten blijven garanderen.

Het resultaat? Wij komen steeds tot de beste, meest duurzame oplossing voor uw reinigingsuitdaging en u hoeft u nergens zorgen over te maken.

Trouwens, de meeste van onze producten zijn beschikbaar in onze webshop. Zo kunt u thuis meteen zelf aan de slag!

Geen wonder dat Chemifor een échte expert is in specialistische schoonmaak!

Zo gaat wij te werk.

Bij Chemifor weten we dankzij onze jarenlange ervaring dat elke schoonmaakuitdaging anders is. Daarom levert onze reinigingsdienst steeds maatwerk. We analyseren het probleem door middel van foto’s of een bezoek ter plaatse en maken op voorhand een duidelijke offerte op aan de hand van uw specifieke eisen. Zo weet u precies welke prijs u kan verwachten. Een goed begin is immers het halve werk, en dat is niet anders bij onze reinigingsdienst.

  • Ieder project is verschillend en daarom krijgt u altijd een offerte op maat.
  • Wij voeren onze buitenreinigingen pas uit bij een temperatuur vanaf 10° C en wanneer er geen nachtvorst meer is.
  • Reinigingen gebeuren altijd met professionele machines.
  • Werken in de hoogte worden uitgevoerd met een hoogtewerker of stelling. Gevaarlijke laddertoestanden passen wij niet toe.

De reinigingsdienst van Chemifor lost uw probleem op

Chemifor gaat geen enkele reinigingsuitdaging uit de weg!

Bent u op zoek naar een reinigingsdienst die uw reinigingsprobleem oplost? Dan bent u bij Chemifor aan het juiste adres!
Wij vinden een oplossing voor elk probleem.

Laat u overtuigen door onze realisaties en maak vandaag nog een afspraak. Onze reinigingsexperts bekijken hoe we u kunnen helpen