ROEST VERWIJDEREN

Combineer water met metaal en u krijgt roest.
Maar dat wil niet zeggen dat het voorwerp verloren is. Het is namelijk niet moeilijk om roest te verwijderen van bepaalde items.
En voor moeilijkere ondergronden, zoals roest verwijderen van beton, schakelt u gewoon de hulp in van Chemifor!
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van roest en voor elke ondergrond hebben we wel een passend product.
Zichtbeton, architectonisch beton of zelfs raamkozijnen, kunnen we behandelen. Lees hier hoe u roestvlekken kan verwijderen.

Waarom moet u roest verwijderen?

Roest ontstaat als hydroxylgroepen en ijzeroxide zich met elkaar mengen. Zodra u last heeft van roestvlekken op beton of bakstenen of de tegels van uw terras zijn aangetast, dan zorgt u best voor een plan van aanpak. Roest heeft namelijk de neiging om uit te zetten en kan zelfs schade veroorzaken aan de ondergrond.

 

 

 

Roest verwijderen met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes

Als u metalen spullen wilt ontroesten, kunt u gebruik maken van diverse huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Zo kunt u roest verwijderenmet azijn, met limoen- of citroensap, met zuiveringszout (beter gekend als soda), aluminiumfolie en zelfs met een aardappel. En het fabeltje van cola? Dat werkt ook perfect. Het is met al deze middelen wel mogelijk dat u de behandeling een paar keer moet herhalen voordat u alle roest verwijderd hebt. Toch zijn er bepaalde ondergronden die u beter niet zelf onder handen neemt. En daar komt Chemifor goed van pas!

Roest verwijderen met de producten van Chemifor

Heeft u dus roestvlekken op uw balkon, uw oprit of uw terras? Of heeft uw bedrijf roestvlekken op de parking? Schakel dan de hulp in van Chemifor. Onze specialiteit is namelijk het verwijderen van roest op beton en andere gevoelige ondergronden. Zowel prefab beton als architectonisch sierbeton kunnen door ons behandeld worden. Roest verwijderen? Dat nemen wij van u over! Met Chemifor Calway SP of Chemifor Acid 203 verlossen wij elk oppervlak van roest. Let wel op: beide roestverwijderaars zijn uitsluitend beschikbaar voor professioneel gebruik.

Heeft u problemen zoals roest op uw glas, raamprofielen of op inox?
Dan kunt u zelf aan de slag. Met ons product Chemifor Inox Reinigingspasta verwijdert u roest en vliegroest van uw aluminium raamprofielen. Ook roest op uw inox wasbak of een roestuitslag op uw inox veiligheidspaaltjes kunt u hiermee perfect verwijderen. Voor roest op glas, hebben wij onze Chemifor Glas Polish. Beide professionele reinigingspasta’s hebben een speciale formule die de ondergrond reinigen zonder krassen te maken.

Roest verwijderen? Chemifor neemt het van u over!

Heeft u dus ergens last van roestvlekken?

Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@chemifor.be of maak een afspraak.

De duurtijd van het project is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het aangetaste oppervlak.
Wij maken een offerte op maat zodat u weet wat u kan verwachten van uw roestprobleem.

Roest verwijderen? Met Chemifor natuurlijk!