VERF VERWIJDEREN


Tijdens het schilderen verf gemorst? Schade aan uw woning door graffiti of vandalisme?

Oude vloerlijnen in de parkeergarage die weggehaald mogen worden?
Het zijn slechts enkele redenen waarom u verf zou willen verwijderen.

Maar kunt u nu verf verwijderen van elk type ondergrond en zo ja, hoe doe u dat? Met de hulp van de producten van Chemifor natuurlijk!

Waarom verf verwijderen?

Of het nu gaat om schade door graffiti, verf op ramen of foute lijnen op parkings, ze hebben allemaal een ding gemeen. De verf moet verwijderd worden. We merken de laatste jaren steeds vaker op dat gevels van woningen of bedrijfsgebouwen beklad worden met graffiti.

Een zeer vervelend fenomeen. Graffiti is namelijk een hardnekkige soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Gelukkig kan Chemifor dit zonder problemen voor u oplossen. Zelf graffiti of verf verwijderen is niet verstandig, want er zijn soms risico’s aan verbonden.

Doe daarom beroep op een reinigingsspecialist. Alle soorten verfschade kunt u laten reinigen door Chemifor.

Hoe verf verwijderen van beton en baksteen?

Aangezien er verschillende soorten verf bestaan, zijn er ook verschillende manieren om verfvlekken te verwijderen. Zo kunt u verf op waterbasis vaak met alcohol verwijderen of door er zachte zeep op te wrijven. Vlekken op basis van olie gaat u normaal te lijf met white spirit, maar dit kan schade aan de ondergrond veroorzaken. Maar wat als het makkelijker kan en u met één product alle verfvlekken kan verwijderen, op eender welke ondergrond? Check! Kies gewoon voor Chemifor Stripper DG.

Deze verfverwijderaar brengt u op een droge ondergrond aan met een blokkwast. Laat het product daarna inwerken. Kuis achteraf af met een doek of spuit schoon met water en laat het drogen. Dat is alles! Kunt u het oppervlak niet bewerken met een verfborstel? Dompel het dan even onder. Blijft u liever ver weg van alles wat met verfvlekken te maken heeft? Schakel dan gewoon Chemifor in! Zo wordt verf verwijderen een makkie.

Verf verwijderen? Dat doe je met Stripper DG van Chemifor!

Stripper DG van Chemifor is een verfverwijderaar in gelvorm geschikt voor het verwijderen van graffiti, verf, spuitbuslakken, inkt, betonverf en vernislagen. U kunt dit product gebruiken op steen, beton, staal, trespa, glas en hout. Doordat er geen gechloreerde koolwaterstoffen gebruikt worden om dit product aan te maken, brengt het ook geen schade aan natuursteen. Verf verwijderen gaat daardoor erg snel en is zeer gemakkelijk. Kortom: Chemifor is uw partner in crime voor het verwijderen van verfvlekken.

Bovendien kunt u achteraf de muur beschermen met Chemifor Anti Graffiti Coat. U brengt dit product aan op de ondergrond die u wilt beschermen. Dit product zorgt ervoor dat nieuwe graffiti makkelijk verwijderd kan worden van de muur. U gaat met warm water/stoom de Chemifor Anti Graffiti Coat ontbinden waardoor deze van de muur stroomt, samen met de graffiti. Win-win!

Ook 2 componentenverf kunnen we makkelijk verwijderen.

Graffiti verwijderen met Chemifor!

Natuurlijk kunt u bij Chemifor terecht om de verfverwijderaar: Chemifor Stripper DG aan te kopen. Deze is verkrijgbaar in volgende formaten: een jerrycan van 5 liter, een jerrycan van 10 liter en een jerrycan van 25 liter.

Toch merken we op dat de meeste van onze klanten graag onze diensten inschakelen bij het verwijderen van verf of graffiti. Dat is ergens logisch, want oude verf verwijderen is geen sinecure.

 

 

Nog een paar producten om graffiti of verf te verwijderen …

Naast de Chemifor Stripper DG, die vaak wordt gebruikt op baksteen en beton, hebben we nog enkele producten met dezelfde functie hebben: verf verwijderen!

Chemifor Glas Polish: Deze zachte pasta kunt u gebruiken om verf te verwijderen van glas en kunststof. Breng wat pasta op een microvezeldoek aan en wrijf met de nerven van het glas of kunststof mee. Wrijf met een zachte microvezeldoek na zodat alle vervuilingen zijn verdwenen.

Chemifor Graffiti Doekjes: De kant-en-klare doekjes zijn uitermate geschikt in de bouw. Ze laten de verf uit spuitbussen die vaak in de bouw worden gebruikt, verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De beste oplossing?

Beroep doen op de diensten van Chemifor om verfvlekken te verwijderen. Stuur een mailtje naar info@chemifor.be en wij helpen u graag verder. Zo is uw reinigingsprobleem binnen de kortste keren opgelost!