OVER ONS

Wie Chemifor zegt, zegt probleemoplosser. Wij weten waarover we praten.

Als verkoper én als producent van kwaliteitsvolle reinigingsproducten bieden wij een oplossing voor elk reinigingsprobleem, van het schoonmaken van betonvloeren tot industriële reinigingen. Wat ons speciaal maakt? Wij kunnen dankzij onze jarenlange expertise ook zelf de reiniging van uw project verzorgen van A tot Z. In die zin biedt Chemifor dus een unieke totaalservice.

Chemifor lost alle reinigingsproblemen op

Heeft u een reinigingsprobleem?
Dan staat Chemifor al sinds 2010 paraat om u bij te staan met raad én daad. En dat mag u gerust letterlijk nemen. Na een grondige analyse van uw project geven we u advies op maat en gaan we samen op zoek naar de geschikte oplossing om uw reinigingsuitdaging tot een goed einde te brengen.

Heeft u geen tijd om de reiniging zelf uit te voeren of is uw probleem te complex? Geen nood! Dan komen we met plezier ter plaatse om de situatie in te schatten, een offerte op maat te maken en uw reinigingsprobleem op te lossen.

Chemifor: een waaier aan producten

Bent u op zoek naar een product om bijvoorbeeld cementsluier te verwijderen? Wilt u uw dak of gevel ontdoen van mos of groene aanslag, of zit u met hardnekkige vlekken op uw architectonisch beton? Dan heeft Chemifor het product dat u zoekt! Wij bieden een brede waaier aan kwaliteitsvolle, ecologische producten die uw reinigingsprobleem gegarandeerd oplossen. Een aantal van deze producten zijn beschikbaar in onze webshop zodat u er zelf snel mee aan de slag kan. Zo is uw probleem in geen tijd opgelost!

De diensten van Chemifor

Soms is een project te complex of vergt een reinigingsprobleem een zekere expertise om tot een kwaliteitsvolle, correcte oplossing te komen. Bij Chemifor dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden we ook reinigingsdiensten aan. Van industriële reinigingen en gevelreiniging tot het reinigen van ramen: Chemifor luistert naar uw noden en stelt een oplossing op maat voor. Daarna verzorgen wij de reiniging van uw project van A tot Z. En u? U kunt op uw beide oren slapen.

Wie zijn we?

Bestuurder en drijvende kracht van Chemifor, dat is Rob. Hij is diegene die alle reinigingen onder de loep neemt. Als Rob komt, dan is het reinigingsprobleem opgelost … als er een oplossing is natuurlijk. Hij is ook niet te beroerd om oplossingen te geven die niet meteen tot zijn werkterrein liggen. Als de klant maar geholpen wordt, dat is voor hem het belangrijkste!

Rob is gebeten door zijn job, maar gelukkig staat hij er niet alleen voor. Zonder zijn team rond hem, is hij niets …

Daarom stellen we u heel graag Rob én ons office-team voor. Ze verwelkomen u op kantoor of beantwoorden uw emails en telefoontjes. Goed moet cijfers, creatief, technisch én vooral klantgericht.

Download hier onze belangrijkste folders

OPLOSSINGENKAART

OPLOSSINGENKAART

Folder OPLOSSINGEN

Folder OPLOSSINGEN

Folder ANTI SLIP

Folder ANTI SLIP

Reinigen doet u met Chemifor

Bent u benieuwd of Chemifor een oplossing heeft voor uw reinigingsprobleem?
Of vindt u niet meteen wat u zoekt?
Neem contact met ons op, dan bespreken we uw reinigingsuitdaging.
Wedden dat wij een gepaste, duurzame oplossing vinden voor uw probleem?

 

 

Werken bij Chemifor?

Neem snel een kijkje op onze vacature pagina.