CEMENT EN CEMENTSLUIER VERWIJDEREN


Cement en cementsluier verwijderen van bijvoorbeeld keramische tegels, ramen of gevelstenen kan een behoorlijk zware klus zijn.

Daarom geven we u graag wat tips waarmee u deze vorm van schade op effectieve wijze kan verwijderen.

Chemifor helpt!

Cementsluier verwijderen in een notendop

Cementsluier komt vaak voor na het voegen van tegels. Zowel bij natuurstenen als keramische tegels blijft er quasi altijd een laagje cement achter. U ziet dit misschien niet met het blote oog, maar toch raden wij aan deze cementsluier zo snel mogelijk te verwijderen. Het esthetische aspect van de vloer gaat er namelijk door verloren, de vloer voelt hard aan en hij laat zich moeilijk reinigen. Cementsluier verwijderen is dus een echte noodzaak.

Tip: gebruik tussen het voegen en het reinigen met cementsluierverwijderaar alleen zuiver water om de vloer proper te maken. Andere reinigingsproducten kunnen namelijk een film op de cementsluier achterlaten wat het verwijderen moeilijk maakt.

Cementsluier verwijderen, oké … Maar wat met cement zelf?

Als er twee dingen hand in hand gaan, dan is het wel klussen en morsen. Het is dus niet onvermijdelijk dat er cementresten achterblijven wanneer een klus erop zit. Voor de werkmannen geldt het beste resultaat, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de restjes die ontstaan tijdens de werken. De gouden regel: wees er snel bij. Als het cement nog niet droog is, kunt u het eenvoudig verwijderen. Is het toch droog? Dan kunt u cement en cementsluier verwijderen met de hulp van Chemifor!

Cement en cementsluier verwijderen met producten van Chemifor

Bij Chemifor gebruiken we Chemifor Cemtex CVW om kalk- en cementresten van kalkarme zand-, lei-, en baksteen, klinkers en alle andere zuurbestendige steensoorten te verwijderen.

De cementverwijderaar kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van kalk- en cementresten uit betonmolens, kuipen en bekistingen van metaal of hout. Chemifor Cemtex CVW is zelfwerkend en reinigt zeer snel. Ook glas wordt door het product niet aangetast. Gebruik dit NIET op raamprofielen uit aluminium of kunststof. Dit brengt schade aan het oppervlak.

Moet u echter cement en cementsluier verwijderen van zichtbeton, natuursteen of wit beton? Dan gebruikt u best het product Chemifor Calway SP.

Cement en cementsluier verwijderen van raamprofielen? Chemifor is jouw partner!

Klaar voor de opkuis van uw woning? En last van cementresten op de vloeren? U kunt bij Chemifor terecht om cementverwijderaar aan te schaffen.

Is er echter cementschade aan uw raamprofielen? Plan dan een afspraak in. Wij nemen dit graag van u over. Als u het verkeerd aanpakt, krijgt u namelijk problemen met extra schade!

Kortom: cement en cementsluier verwijderen doet u met Chemifor als partner!