LIJM VERWIJDEREN


Wie regelmatig met lijm werkt, heeft zich vast al afgevraagd hoe hij het best lijm kan verwijderen. Want of u nu secondelijm moet verwijderen, tegellijm of tapijtlijm, of u lijm moet verwijderen van hout, glas of metaal: lijm verwijderen is nooit gemakkelijk.

Gelukkig weet Chemifor raad. Wij weten precies hoe u lijm verwijdert van diverse oppervlakken met de juiste producten.

Lijm verwijderen met Ecosol RL

Lijm is gemaakt om te kleven … en te blijven kleven. Lijmresten verwijderen of bijvoorbeeld lijm van vloer verwijderen is dus haast onbegonnen werk. Maar dat is buiten Chemifor gerekend! Wij zijn namelijk kampioen in lijm verwijderen. Dankzij onze jarenlange ervaring als professionele reiniger hebben we Chemifor Ecosol RL kunnen ontwikkelen, een lijmverwijderaar die u helpt om lijm te verwijderen van verschillende ondergronden. Deze speciale lijmoplosser op basis van natuurlijke etherische oliën is erg geschikt voor het week maken en verwijderen van residuen van vele soorten lijm, plastic, rubber en hars. Hij is zo zacht dat hij zelfs gebruikt kan worden op natuursteen, architectonisch sierbeton, lak, ramen en glaswerk. Inderdaad, met Chemifor Ecosol RL lost u werkelijk alle lijmresten op. En dus ook uw reinigingsprobleem!

Lijm verwijderen met de Chemifor Sticker Verwijderaar

Stickers laten vaak hardnekkige lijmresten achter op bijvoorbeeld ramen, kozijnen en beton. Daarom ontwikkelde Chemifor een product om gemakkelijk stickers te verwijderen. De Chemifor Sticker Verwijderaar verwijdert stickers, stickerlijm, plakband en lijmresten en kan zelfs gebruikt worden om kauwgom te verwijderen. Het product is makkelijk in gebruik: u hoeft alleen het product aan te brengen met een borsteltje en het dan weer weg halen. De lijmresten zijn meteen verdwenen zonder dat de ondergrond beschadigd wordt. Zelfs lijm verwijderen van autoreclame gaat snel en moeiteloos. Geen idee hoe u daar zelf aan begint? Dan staan we klaar om u ter plaatse te helpen. Lijm verwijderen kent voor Chemifor geen geheimen!

Lijm verwijderen na oplevering van uw bouwproject

Wordt uw bouwproject binnenkort opgeleverd? Dan kan het interessant zijn om een sticker- of lijmverwijderaar in huis te halen. Ramen worden geplakt geleverd, schilderstape laat soms sporen na, het verkoopsbord wordt van het raam verwijderd, … . Er zijn talloze situaties waarbij lijm verwijderen aangewezen is. Als reiniger biedt Chemifor daarom een totaalservice bij de oplevering bij nieuwbouw of renovatie. Naast lijm verwijderen nemen we ook andere bouwvlekken onder handen, zodat uw nieuwbouw of renovatie brandschoon wordt opgeleverd. En nadien is uw glimlach het enige wat blijft kleven!

Lijm verwijderen doet u met Chemifor

U ziet het: lijm verwijderen kunt u met een gerust hart overlaten aan Chemifor. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze zelfontwikkelde, kwaliteitsvolle producten en onze waaier aan diensten kunnen wij elk type lijm verwijderen. Neem dus snel contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.