Verzend- en retourbeleid

Verzending
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12u00 worden geplaatst, proberen wij in 3 tot 5 volgende werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze website, zijn prijzen exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
• Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 375 excl.BTW
• € 15 excl.BTW verzendkosten voor alle bestellingen van minder dan € 375 excl.BTW

Levering verloopt via de BPost of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering binnen de eerstvolgende 2 à 3 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Kan ik een bestelling terugsturen/retourneren?
Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Mochten een product niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact en ongeopend is gebleven. Een geopende verpakking zal u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Stappenplan om te retourneren:
• mail ons (info@chemifor.be) binnen de 14 dagen na aankoop, dat u een product wilt retourneren met de reden waarom
• u stuurt op eigen kosten de producten naar ons terug: Chemifor bv – Schazenstraat 7 – 8640 Oostvleteren
• na ontvangst en goedkeuring, sturen we een ontvangstbevestiging via e-mail
• wij storten het bedrag terug van uw retour producten met een vermindering van onze administratieve kosten van € 20 excl. btw

Verkeerd product?
Verwittig onze klantendienst via info@chemifor.be – binnen de 2 dagen na ontvangst.

Beschadigd product?
Contacteer onze klantendienst via info@chemifor.be – binnen de 2 dagen na ontvangst. Formuleer de beschadiging duidelijk met bijhorende foto’s.

Indien het pakket reeds schade vertoont bij levering, gelieve dit dan te melden bij aftekening van het pakket en de melding “onder voorbehoud van controle” te zetten bij uw handtekening.

Chemifor behoudt zich het recht om een retour te weigeren en geen tegoed bon te schenken, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Chemifor of de leverancier van het product zijn beschadigd.