GEVELREINIGING


Heeft u het gevoel dat de tand des tijds aan uw gevel geknaagd heeft? Dan is het tijd voor een gevelreiniging. Gevelonderhoud is belangrijk voor een gezonde gevel, ongeacht of die nu bestaat uit beton of baksteen. Gelukkig behoort muren schoonmaken tot de specialiteiten van Chemifor.

Wanneer dringt een gevelreiniging zich op?

Een oudere woning herkent u vaak aan de groezelige kleur van de bakstenen of aan de groene gevels. Terwijl u binnen lekker warm en droog zit, zien de buitenmuren van uw huis elke dag af. Uw gevel wordt dagelijks blootgesteld aan alle weerelementen. Wind en zure regen, maar ook uitlaatgassen hebben een negatieve invloed op het uitzicht van uw gevel. Wilt u uw huis een make-over geven zonder grote renovatiewerken uit te voeren? Dan is een grondige gevelreiniging de oplossing! Buiten een brandschone gevel kunt u dankzij een gevelreiniging trouwens vochtproblemen voorkomen. Regelmatig uw gevel reinigen is dus aangeraden.

Onze producten voor gevelreiniging

Als reinigingsspecialist weet Chemifor dat elke ondergrond en elke vervuiling een ander reinigingsproduct nodig heeft. Daarom ontwikkelde Chemifor professionele producten, aangepast aan elk type gevel. 

Zit u met hardnekkige vlekken of aanslag? Dan kunt deze best aanpakken met een van de volgende producten:

Een ander probleem? Contacteer ons, we hebben nog meer specifieke oplossingen op maat.

Laat gevelreiniging over aan een expert

Een grondige gevelreiniging, daar komt heel wat bij kijken.

U moet de situatie correct analyseren en bepalen of er eerst gevelwerken moeten gebeuren, eventuele vochtproblemen bestreden moeten worden. Vervolgens kunt u de voegen reinigen en de bakstenen schoonmaken.

Schrik om iets te vergeten? Een reinigingsexpert als Chemifor heeft de nodige expertise om voor alle onverwachte problemen een oplossing te bieden.

Wilt u vochtproblemen voorkomen? Dan kunnen we bijvoorbeeld uw gevel impregneren met ons eigen impregneermiddel Chemifor Gevel Impregneer W zodat uw gevel waterdicht wordt. Trouwens, wij gebruiken voor alle reinigingen onze eigen, gespecialiseerde producten en hanteren speciale reinigingstechnieken. Zo kunnen we steeds het allerbeste resultaat garanderen. Laat uw gevelreiniging dus over aan een expert!

Chemifor verzorgt uw gevelreiniging

Staat een gevelreiniging nog op uw verlanglijstje?

Chemifor geeft u met plezier advies op maat over uw gevelonderhoud.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een offerte voor een gevelreiniging of vraag naar onze andere diensten.