GEVELREINIGING

Heeft u het gevoel dat de tand des tijds wat aan uw gevel geknaagd heeft? Dan is het wellicht tijd voor een gevelreiniging. Gevelonderhoud is immers belangrijk voor een gezonde gevel of die nu bestaat uit beton of baksteen. Gelukkig behoort muren schoonmaken tot de specialiteiten van Chemifor.

Wanneer dringt een gevelreiniging zich op?

Een oudere woning herkent u vaak aan de groezelige kleur van de bakstenen of aan de groene gevels. Dat is logisch, want terwijl u binnen lekker warm en droog zit, zien de buitenmuren van uw huis elke dag af. Uw gevel wordt namelijk dagelijks blootgesteld aan alle elementen. Weer, wind, uitlaatgassen en zure regen hebben een negatieve invloed op het uitzicht van uw gevel. Wilt u uw huis een make-over geven zonder grote renovatiewerken uit te voeren? Dan is een grondige gevelreiniging de oplossing! Buiten een brandschone gevel kunt u met een gevelreiniging trouwens vochtproblemen voorkomen. Regelmatig uw gevel reinigen is dus een slimme zet.

Onze producten voor gevelreiniging

Als reinigingsspecialist weet Chemifor dat elke ondergrond en elke vervuiling een ander reinigingsproduct nodig heeft. Daarom ontwikkelde Chemifor specifiek voor gevelreinigingen de Chemifor Gevelreiniger voor het reinigen van natuursteen, beton en baksteen. Voor muren die werden afgewerkt met crepi raden we de Chemifor Crepi Reiniger aan. Trouwens, wie zit met hardnekkige vlekken of aanslag, kan deze best aanpakken met een van onze kwalitatieve, ecologische reinigingsproducten. Chemifor OVR SP2 (voorvet- of olievlekken), Chemifor ZVW SP2 (voor zout- of kalkuitslag) of Chemifor Ontmosser en Groenverwijderaar doen bijvoorbeeld wonderen. Chemifor heeft zeker het juiste product in huis om uw buitenmuur te reinigen! Zelfs nog meer dan hierboven beschreven.

Laat gevelreiniging over aan een expert

Er komt heel wat kijken bij een grondige gevelreiniging: u moet correct inschatten of er eerst gevelwerken moeten gebeuren en of eventuele vochtproblemen bestreden moeten worden.

Dan pas kunt u de voegen reinigen en de bakstenen schoonmaken. Schrik om iets te vergeten? Een reinigingsexpert als Chemifor heeft de nodige expertise om voor alle onverwachte problemen een oplossing te bieden.

Wilt u vochtproblemen voorkomen? Dan kunnen we bijvoorbeeld uw gevel impregneren met ons eigen impregneerproduct zodat uw gevel waterdicht wordt. Trouwens, wij gebruiken voor alle reinigingen onze eigen, gespecialiseerde producten en hanteren speciale reinigingstechnieken. Zo kunnen we steeds het allerbeste resultaat garanderen. Laat uw gevelreiniging dus over aan een expert!

Chemifor verzorgt uw gevelreiniging

Staat een gevelreiniging nog op uw verlanglijstje?

Chemifor geeft u met plezier advies op maat over uw gevelonderhoud.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een offerte voor een gevelreiniging of vraag naar onze andere diensten.