MUREN IMPREGNEREN

De buitenmuren van een gebouw krijgen veel te verduren. Bij slecht weer staan ze niet alleen in de regen, maar ook opstijgend vocht of vochtigheid in huis kunnen voor vochtproblemen zorgen. Gelukkig kunnen vochtproblemen in huis eenvoudig voorkomen worden door uw muren te impregneren, zodat ze minder snel vuil worden. En daar kan Chemifor u bij helpen.

Een muur uit baksteen, beton, … impregneren is een manier om die muur vuilafstotend en waterdicht te maken. We behandelen uw gevel dan met een impregneermiddel dat diep in de poriën van de stenen trekt en ervoor zorgt dat de gevel in de toekomst niet meer kan worden vervuild. Dat voorkomt trouwens ook een schimmelmuur of vochtplekken op de muur. Het is dus zeker een belangrijke eerste stap bij vochtbestrijding in de kelder. Geen nood, uw muren impregneren beschermt ze wel tegen vocht van buitenaf, maar de woning kan zeker nog ademen. Zo kunt u weer opgelucht ademhalen!

Daarom is muren impregneren slim

Uw muren impregneren biedt uw huis dus een optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Maar uw muren impregneren heeft nog andere voordelen. Zo biedt het impregneermiddel bescherming tegen vochtdoorslag en heeft het een isolerende werking. En wie ervoor kiest zijn gevel te impregneren, beschermt die gevel meteen tegen algen, mos en andere vervuilingen. Daardoor is uw gevel minder snel vuil. Het resultaat? Uw huis ziet er steeds fris en verzorgd uit!

 

Muren impregneren? Zo gaat Chemifor te werk

Als reinigingsexpert hebben we bij Chemifor onze expertise gebruikt om de beste producten te ontwikkelen, te produceren en aan te bieden in onze webshop en via onze reinigingsdienst. Muren impregneren doen wij met ons eigen impregneermiddel Chemifor Gevel Impregneer W. Om uw muur te impregneren, verwijderen we eerst al het vuil van de gevel. Dan brengen we ons impregneermiddel aan op de droge, schone ondergrond. Na enkele uren is de gevel al beschermd, maar het product moet nog 7 dagen inwerken. Daarna zijn vuile muren voltooid verleden tijd!

Laat uw muren impregneren door Chemifor

Wilt u uw muren impregneren tegen vocht?Voor ons is elk project belangrijk. Daarom komt een van onze reinigingsexperts steeds ter plaatste om de situatie in te schatten. We overlopen samen wat er moet gebeuren en maken volledig gratis een duidelijke offerte op. Maak dus nu een afspraak, dan kunnen we binnenkort uw muren impregneren en uw vochtprobleem oplossen!