VRAAG van een klant: PU op aluminum raamprofielen

Dag,

Voor een project van ons ben ik op zoek naar een gepast product om PUR resten op glas en aluminium raamprofielen te verwijderen. Gelieve hiervoor een geschikt product voor te stellen. 

Bedankt. Met vriendelijke groeten

 

ONS ANTWOORD

Wij hebben hiervoor het product Chemifor Uitgeharde PU Verwijderaar Pasta. U kan dit veilig gebruiken op aluminium en kunststof raamprofielen om resten van PU te verwijderen. Het product aanbrengen met het kwastje op de pu en even laten inwerken. Daarna met microvezeldoek afnemen. Indien er nog restjes in de naden zitten, gebruik dan het meegeleverde borsteltje om in de naden te wrijven. Het kan zijn dat u dit eventueel moet herhalen. De dofheid zal niet verminderen van uw raamprofielen, indien u niet met vooraf met andere producten de pu heeft proberen te verwijderen.

Voor de pu op het glas kunt u hiervoor onze Chemifor Glasreiniger gebruiken in combinatie met de Chemifor Glasschraper. Spuit voldoende glasreiniger of de pu vlek zodat dit vochtig is en haal dan heel voorzichtig met de glasschraper over de pu om dit te verwijderen.