VRAAG van een klant: PU op raamprofiel en glas

Hallo,

Ik had nog zo gezegd tegen mijn man dat dat geen werk was voor hem maar toch heeft hij zijn zin gedaan met deze gevolgen.

De ramen hangen vol pur.

Hoe kunnen we dit schoonmaken?

Mogen we hiervoor purcleaner gebruiken?

 

ONS ANTWOORD
Nee, ga absoluut niet aan de slag met pucleaner!
Er is een grote kans dat dit schade aanbrengt aan zowel kunststof maar zeker aan aluminium raamprofielen. Kijk maar eens naar alle foto’s van klanten die dit wel hebben gebruikt: Hoe verwijder ik PU-schuim zonder schade van raamprofielen?

Wij hebben een veilig product Chemifor Uitgeharde PU Verwijderaar Pasta. Dit product aanbrengen met een kwastje op de uitgeharde pu. Een half uur laten inwerken en dan voorzichtig verwijderen van het raamprofiel. Het kan zijn dat u dit nog eens moet herhalen. Zitten er nog resten in de nerven van uw raamprofiel. Gebruik dan de meegeleverde tandenborstel!

Voor de pu te verwijderen van het glas kunt u de pasta ook gebruiken maar u kan ook de uitgeharde pu vochtig maken met de Chemifor Glasreiniger. Daarna heel voorzichtig met de Chemifor Glas Schraper de pu verwijderen van het glas.

Nadien met een shampoo, bijvoorbeeld Chemifor CW Clean, de raamprofielen en glas reinigen zodat alle product en vervuilingen verdwenen zijn.