MAAK UW RAMEN, DEUREN EN GARAGEPOORTEN TERUG ZO GOED ALS NIEUW!

Stralende ramen en deuren, daar  kunnen wij voor zorgen!

Wij bieden verschillende oplossingen om de kleur van uw ramen, deuren en garagepoorten terug te krijgen.
Heeft u een vervuiling op een raamprofiel of is de kleur van uw kunststof overkapping niet meer zoals het moet zijn … dan hebben wij voor u waarschijnlijk de oplossing.

Ramen, deuren en garagepoorten zijn een grote kost bij nieuwbouw en verbouwingen. Deze vervangen, daar droomt niemand van. Daarom is het heel belangrijk om ze goed te onderhouden. Ook wanneer ze om een of andere reden beschadigd of besmeurd zijn.

Chemifor heeft een heel gamma aan producten die vervuilingen op ramen, deuren en garagepoorten doet verdwijnen, verweerde ramen, deuren en garagepoorten in hun originele staat herstelt en die perfect zijn voor het onderhoud.

Ramen, deuren en garagepoorten zijn heel gemakkelijk te onderhouden en krijgt u zelfs in de originele staat wanneer u hiervoor de juiste producten gebruikt. Veel mensen gaan met een schuurspons te werk of gebruiken heel agressieve producten en dat is net wat ze niet mogen doen.

Ga op zoek naar UW PASSENDE OPLOSSING!

Vervuilingen op profielen en glas

Ramen poetsen is iets wat de meesten onder ons zo lang mogelijk uitstellen. Stof en opgedroogde regendruppels mag u gerust wat laten zitten, maar andere vlekken verwijdert u best zo snel mogelijk. Denk maar aan kalk, teer, lijmresten, PU of silicone.

Gelukkig heeft Chemifor voor elke vervuiling een oplossing!

Geen bijtende producten, maar producten die de vervuiling losweken en die u meestal met een eenvoudige microvezeldoek nadien verwijdert. In onze webshop vindt u heel ons gamma aan producten.

U kan zelfs gebruik maken van onze oplossingenkaart, daar vindt u het juiste product voor uw vervuiling.

Voor alles rondom uw ramen en deuren hebben we een oplossing.

– De inox klinken van ramen en deuren laat u opnieuw blinken met de Chemifor Inox Reinigingspasta. Deze pasta dringt tot in de poriën van het metaal, maakt de klink terug glad en blinkend.

– Is uw glas vervuilt door kalk of andere vervuilingen die u niet kan verwijderen met enkel uw ramen te soppen. Probeer dan onze Chemifor Glas Polish. Deze pasta reinigt grondig uw glas zonder krassen na te laten.

– Uw vensterbank kunt u terug laten heropleven met onze Chemifor Vensterbank Opfrisser.

Zo zal uw huis terug stralen!

Doffe kleur en verweerde ramen en deuren

Aluminium ramen en ramen uit kunststof of PVC verliezen hun kleur en glans door de tand des tijds. UV-stralen doen hun werk en wanneer u de raamprofielen niet regelmatig onderhoudt verbleekt de kleur ook.

Chemifor geeft uw ramen, deuren en garagepoorten een tweede leven! We hebben producten die preventief werken op nieuwe oppervlakten. Maar we hebben ook producten die de verweerde ondergronden permanent in het nieuw zetten.

Aluminium ramen, deuren en garagepoorten

U heeft de keuze uit 3 mogelijkheden om uw aluminium te behandelen. Met de juiste producten krijgt u ramen, deuren, garagepoorten en gevelbekleding  uit aluminium terug naar hun oorspronkelijk kleur en glans.

Chemifor Aluminium Opfrisser brengt de glans en de kleur van de aluminium profielen tijdelijk terug en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het product is heel eenvoudig in gebruik. Met een microvezeldoek het product aanbrengen en de kleur en de glans komt terug.

Chemifor Aluminium Opfrisser Extra is een coating die zorgt voor een duurzame transparante hoogglans op uw aluminium profielen. Het product vult de onzichtbare minuscule poriën in het lakoppervlak en maakt ze bovenop ook nog krasbestendig. Gebruik dit in combinatie met een dieptereiniger en een ontvetter en u geniet nog langer van een nieuw uitziend oppervlak.

Herlakken is enkel nodig wanneer de ondergrond te ver verweerd is of wanneer u een nieuwe kleur wenst op uw ramen. U kiest de kleur en wij brengen ze ter plaatse aan. Zelfs structuurlak is mogelijk. Wilt u een gans nieuwe kleur? Geen enkel probleem. Wij komen langs.

 

 

 

Kunststof ramen, deuren en garagepoorten

Ook hier heeft u keuze uit 3 mogelijkheden om uw kunststof te behandelen. Alles uit PVC verliezen na verloop van tijd ook hun kleur. Chemifor heeft een tijdelijke of een langdurige oplossing om uw kunststof ondergronden in zijn oorspronkelijke kleur te zetten.

Chemifor Kunststof Opfrisser brengt tijdelijk de glans terug en zelfs uw tuinmeubelen, bumper of bloempotten kunt u hiermee behandelen. De componenten dringen diep in de ondergrond en zorgen buiten het herstellen van de glans voor een tijdelijke beschermlaag.

Chemifor Kunststof Opfrisser Extra dringt nog dieper in het oppervlak zodat de bescherming bijna permanent kan genoemd worden. De behandeling heeft ook een waterafstotend effect en maakt de ondergrond krasbestendig. Met de combinatie van bijhorende producten, krijgt u een heel mooie uitstraling van uw ramen en deuren.

Herfolieren of met andere woorden uw raam terug met een nieuwe folie bekleden is ook een oplossing. Ter plekke brengen wij een nieuwe folie over de bestaande ondergrond aan in de kleur die u wenst. Een ideale oplossing voor ramen, deuren en poorten die te ver verweerd zijn. Ook als u eigenlijk gewoon een nieuwe kleur wilt. Ze zien er na de behandeling splinternieuw uit.

Onderhoud van ramen en deuren

Hoe beter u uw ramen, deuren en garagepoorten onderhoudt, hoe langer ze hun originele kleur behouden.

Daarom is het aangewezen om het onderhoud van uw ramen, deuren en garagepoorten uit te voeren met Chemifor CW Clean. Dit is een hoog geconcentreerde shampoo voor ramen, deuren en garagepoorten. Het droogt streeploos op en laat een langdurige glas na. Water loopt er nadien als parels af. Het product is PH-neutraal, dus goed voor de huid en de ondergrond. Het is heel economisch in gebruik.

Engagement

Wij staan u persoonlijk bij en geven altijd advies op maat.

Transparantie

Vanuit een analyse bepalen we welke methode de schade kan oplossen.

Doeltreffendheid

Wij gaan verder - daar waar anderen stoppen gaan wij voor de oplossing.

Duurzaamheid

Wij doen ons uiterste best om verantwoord om te gaan met het milieu.

Download onze folder(s)

Als reinigingsexpert heeft Chemifor een oplossing voor elk specifiek reinigingsprobleem. Zowel voor particulieren als bedrijven, geen enkele (reiniging) uitdaging is ons te veel. Download onze flyer(s) of folder(s) met een overzicht van specifieke oplossingen en diensten voor uw probleem.