Rubbersporen in parkeergarage

Een spiksplinternieuwe parkeergarage vol rubbersporen

We kregen op een maandagmorgen een wanhopig telefoontje van een werfleider.
Hij had de bewuste morgen op zijn werf te Brussel vandalisme ontdekt. Zijn werf ging diezelfde week opgeleverd worden. Nog enkele opkuiswerkjes en deze opdracht zat erop.

Helaas hadden enkele jongeren daar anders over gedacht. Ze hadden zich geamuseerd in het weekend. Met hun auto’s waren ze de parkeergarage binnengedrongen en hadden ze zich eens goed laten gaan op elke verdieping van de parkeergarage. Even goed zot doen, dachten ze. De schade was aanzienlijk. De mooie gladde betonvloer was voor die jongeren, een uitdaging om hun banden en rijkunsten te testen.

 

Chemifor werd opgeroepen.

Gelukkig hadden we een oplossing. Tijdens een staalzetting werd het duidelijk dat ons product Chemifor Ecosol RL hun kon helpen. De rubbersporen konden verwijderd worden. Met de reinigingsproducten ging de firma zelf aan de slag en werd de oplevering met 2 weken uitgesteld. Van de rubbersporen was er bij de overhandiging van de sleutel niets meer te merken.

Klein detail? De veiligheidscamera’s waren wel al geïnstalleerd en ze deden hun dienst! De nummerplaten waren uitstekend te lezen! Pech voor de jongeren … maar euh, voor oplevering konden ze de veiligheidscamera’s toch al testen!

 

Details van het project:

  • Ondergrond: beton
  • Probleem: rubbersporen
  • Behandeling: vloerreiniging
  • Product: Chemifor Ecosol RL
  • Reiniging door: de klant zelf