Uitgeharde PU op allerlei ondergronden

Isolatie op raamprofielen, vloer, wand, … door onkunde

Deze klant had een isolatiebedrijf aangesproken om vloerisolatie te spuiten. Wanneer ze toch bij hem waren, had hij ook graag gehad dat zijn grote boiler, die in een loods stond werd geïsoleerd. Na een kennismakingsgesprek kwam het isolatiebedrijf langs om de werken uit te voeren. Door het goede vertrouwen dat onze klant had, was hij niet aanwezig tijdens de werkzaamheden, en dat heeft hij zich beklaagd.

Dit isolatiebedrijf heeft de vloerisolatie gespoten zonder af te plakken. Overal waren er sporen van uitgeharde pu aanwezig: raamprofielen, glas, deuren, hout, … . Het zag er gewoonweg niet uit. Hun nieuwe ramen en deuren zaten vol met uitgeharde pu. Zoals gevraagd hadden ze ook de boiler geïsoleerd, ook hier was er geen enkele bescherming. De wanden van de loods zaten onder de pu, net als de metalen constructie en de vloer.

Deze klanten waren helemaal in paniek!

 

Geen spoor meer van pu

Met enkel onze Chemifor Uitgeharde PU Verwijderaar Pasta hebben we deze klus uitgevoerd op alle raamprofielen en deuren. We hebben deze handelingen enkele malen moeten herhalen om alle PU te verwijderen. De pu op het glas hebben we voorzichtig weggehaald met Chemifor Glasreiniger en Chemifor Glas Schraper.

De schade in de loods ging de klant zelf uitvoeren.

Details van het project: