Vervuilde betongevel reinigen

Een betongevel met groenaanslag en andere vervuilingen

Een betonmuur is onderhoudsvriendelijk, maar helaas niet onderhoudsvrij. De betongevel van deze klant moest dringend onder handen worden genomen. Door de jaren heen was de strakke look helemaal verdwenen. Vervolgens wilde de klant zijn gebouw laten impregneren.

Resultaat: opnieuw gladde muren

 

We gingen meteen aan de slag met onze stomer en onze Chemifor Ontmosser en GroenVerwijderaar. Ook onze Chemifor Gevelreiniger werd ingezet. We pakten muur per muur aan. Ook de ramen en deuren werden gereinigd, zo bleven er geen vuile ramen achter.

Ons reinigingsteam plakte vervolgens alles af om de gevels te impregneren met Chemifor Gevel Impregneer W. Let wel op … dit betekent niet dat u nooit meer een last heeft van een vervuilde gevel. Echter, het aanhechten lukt moeilijker, zeker in een bosrijk gebied of aan de noordelijke kant van uw gebouw.

Na onze reiniging zag het gebouw er weer als nieuw uit. Om deze look te behouden, raden we iedereen aan om 2x per jaar de gevel in te spuiten met onze Chemifor Ontmosser en GroenVerwijderaar. Inspuiten en klaar! Onnodig te schrobben, zelfs afspoelen hoeft niet.  Het product doet het werk. Het doodt de algen, waardoor een net uitzicht behouden kan blijven. Handig toch?

 

Details van het project: