BETON BESCHERMEN


Het is toch echt zonde dat uw nieuwe betonnen gevel of vloer, na verloop van tijd zo snel vuil wordt. Algen, mos en organische vervuiling stapelen zich op en het uitzicht wordt grijs en grauw. Daarom is het belangrijk om uw beton te beschermen. En ook daarvoor kan Chemifor u helpen.

Uw beton beschermen

Gelukkig kunt u heel makkelijk uw beton beschermen. Impregneren is een manier om die muur vuilafstotend en waterdicht te maken. We behandelen uw gevel dan met een impregneermiddel dat diep in de poriën van de stenen trekt en ervoor zorgt dat de gevel in de toekomst niet meer zo snel kan worden vervuild.

Hoe werkt dit product?

De Chemifor Gevel Impregneer W is een vloeistof die u met behulp van een drukspuit vernevelt over het beton. Dit product kan geen schade aan uw beton aanrichten. De vloeistof penetreert in de beton en de moleculen zetten zich daar vast zodat de muur waterafstotend komt. De muur kan geen vocht meer opnemen en de vervuiling kan niet meer zo goed vastgehouden worden. Bij regenweer zorgt de regen ervoor dat het vuil van de gevel wordt weggespoeld. Let wel dat dit geen garantie is om nooit meer een vuile gevel te krijgen! Onderhouden is hier de boodschap!

Op de pagina “Muren impregneren” kunt u nog meer informatie vinden.

Bescherm uw betongevel voor graffiti

Niets zo erg als een gevel besmeurd met graffiti en verf. Is uw gebouw gelegen in een buurt waar vandalisme vaak voorkomt dan kunt u uw gevel beschermen met onze Chemifor Anti Graffiti Coat. Breng dit product aan op de ondergrond die u wilt beschermen. Wanneer er graffiti op deze ondergrond wordt aangebracht, kunnen we dit product ontbinden. De graffiti die op deze waslaag wordt gespoten, loopt dan samen met het product van de muur. Zo heeft u geen schade door graffiti.

Zit u nog met vragen of wilt u een goed en professioneel resultaat? Wij passen op elke reiniging een gerichte aanpak toe. Door ons vakmanschap en ons maatwerk vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw probleem.

Neem contact met ons op en wij steken de handen uit de mouwen om dit tot een goed einde te verwezenlijken.