RAAMPROFIELEN REINIGEN EN BEHANDELEN


Chemifor, veel meer dan ramen wassen.

Grote raampartijen hebben een positieve invloed op de uitstraling van uw gebouw. Maar wanneer de ramen en raamprofielen vuil of de kozijnen beschadigd zijn, is het hoog tijd om uw ramen te laten reinigen of behandelen door een raamspecialist. En daar is Chemifor de ideale partner voor.

Chemifor gaat een stapje verder dan de meeste ruitenwassers. We blinken uit in diverse, gespecialiseerde schoonmaakdiensten. Zo bouwden we ook een jarenlange expertise op in het reinigen of zemen van ramen.

=> Enkel ramen komen wassen, dat laten we graag aan iemand anders over.

Wij gaan dat stapje verder … Met onze professionele reinigingsproducten slagen we er namelijk keer op keer in om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Ruiten wassen doen we dus enkel van A tot Z.

Zo kunt u op ons rekenen om onder andere cementsluier, teer, kalk en PU-schuim te verwijderen. Onze service als ruitenwasser biedt zo een enorme meerwaarde bij de oplevering van gebouwen.

Zelf aan de slag?

Sommige vervuilingen kunt u zelf te lijf gaan. Kijk op “Raamprofielen reinigen en onderhouden” naar de mogelijke vervuilingen die u zelf kan aanpakken.

Ga op zoek naar het juiste product bij de specifieke vervuiling. Vraag raad aan ons indien u twijfelt.

Bestel het product in onze webshop, volg exact het bijgeleverde reinigingsproces en uw ramen zien er terug nieuw uit.

Een professionele ruitenwasser met eigen producten

Bij sommige vervuilingen gaat u beter niet zelf aan de slag maar roept u de hulp in van iemand die er verstand van heeft. Zo voorkomt u dat er nog meer schade aan de raamprofielen wordt veroorzaakt.

 

KALK- en/of CEMENTVLEKKEN

De meest voorkomende vervuilingen die wij moeten uitvoeren zijn kalk- en cementvlekken op raamprofielen? Heeft u kalk- en cementvlekken op uw raamprofielen uit aluminium of kunststof? Dan kunnen wij dit voor u reinigen. Helaas kunt u hiermee niet zelf aan de slag want de kans op extra schade door een verkeerde reiniging met dit product is veel te groot. Neem contact met ons op via info@chemifor.be en stuur enkele foto’s mee, zodat we u kunnen helpen om de cementsluier of -vlekken van uw raamprofielen te verwijderen.

OVERIGE VERVUILINGEN

Om steeds de beste kwaliteit te garanderen, werkt ruitenwasser Chemifor enkel met onze eigen zelfontwikkelde reinigingsproducten.

Zo kunnen we hardnekkige vlekken op glas verwijderen met Chemifor Glas Polish. Dit is een krachtige ruitenreiniger voor het grondig schoonmaken van glas zonder krassen achter te laten. Het verwijdert mineraal aanslag, roest, siliconen en organische vlekken van uw ramen. Ook kalkvlekken op glas maken geen enkele kans tegen ons zelfontwikkelde product Chemifor Kalkverwijderaar SP. Hoewel we dit product aanbieden in onze webshop, raden we aan om het kuisen van grote raampartijen over te laten aan een professionele ruitenwasser, Chemifor bijvoorbeeld.

Wij beschikken immers over de juiste producten én materialen om uw ramen te reinigen. We gaan alle vervuilingen te lijf en eindigen met een goede wasbeurt van uw ramen en deze gaan we wassen zonder strepen. Zonder strepen? Jazeker! En dat is meteen de reden dat Chemifor zijn strepen als ruitenwasser al lang verdiend heeft.

DOFFE RAMEN

Ook voor ramen die hun kleur hebben verloren, verweerde raamprofielen, kunt u bij Chemifor terecht. Onze Chemifor Aluminium Opfrisser Extra of Chemifor Kunststof Opfrisser Extra zorgt ervoor dat de kleur en de glans van uw raam of poort terug komt. Dit product zorgt ervoor dat er een aantal componenten diep in het aluminium of kunststof trekt. Dit heeft als voordeel dat de bescherming van de behandelde objecten van buiten uit komt. Het haalt de kleur voor ruime tijd weer helemaal op en geeft een hoogglans en zo ook een langere bescherming.

Wilt u de kleur enkel voor een bepaalde tijd terug halen, dan kunt u kiezen voor Chemifor Aluminium Opfrisser of Chemifor Kunststof Opfrisser. Een leuk weetje met de Chemifor Kunststof Opfrisser kunt u zelfs uw bumper, tuintafel of kunststof bloembakken behandelen.

Beschadigde raamprofielen, de kleur te dof of u wilt een andere kleur? Chemifor kan u helpen!

Wanneer de kleur van uw aluminium ramen, deuren of garagepoorten te ver gevorderd is, dan kunt u kiezen om te herlakken. Is dit het geval bij uw kunststof ramen, dan kunnen we deze herfolieren

Ook bij schade of wanneer u wil kiezen voor een nieuwe look, is herlakken en herfolieren een mogelijkheid. De kostprijs is nooit zo hoog dan dat u nieuwe ramen laat plaatsen. Zonder schade en uitbraak werken krijgt u een nieuwe uitstraling van uw woning. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Doe beroep op Chemifor

Zijn de ramen van uw gebouw toe aan een grondige opknapbeurt en zoekt u een goede ruitenwasser die alle vervuilingen aanpakt? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf Chemifor. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of vraag naar onze overige producten en diensten. Wij maken uw ramen weer glanzend schoon.