RAAMPROFIELEN REINIGEN EN ONDERHOUDEN

Grote raampartijen hebben een positieve invloed op de uitstraling van uw woning. Daarom is het heel belangrijk om ramen, deuren, garagepoorten en eventueel gevelbekleding goed te onderhouden en te verzorgen voor een langere levensduur. Wij hebben verschillende producten om deze te onderhouden maar ook om specifieke vervuilingen te verwijderen. Zelfs bij doffe ramen hebben we een product om het kleur op te frissen.

Reinigen van ramen, deuren, garagepoorten en gevelbekleding.

Uitgeharde PU/PUR Schuim – Verse PU/PUR Schuim

Chemifor gaat een stapje verder dan enkel een glasreiniger te verkopen. Omdat we uitblikken in alle mogelijke schoonmaakdiensten, hebben we niet alleen een jarenlange expertise opgebouwd in het schoonmaken van ramen.  Voor elke reinigingsprobleem hebben we wel een product die u hiermee kan helpen om dit te reinigen.

Eén van de meest voorkomende vervuilingen bij ramen zijn de vlekken achtergelaten door pu. Soms gebeurt het dat er pu op de raamprofielen achterblijft. Met een pistoolreiniger gaat dit helaas niet weg. Daarom hebben wij Chemifor Uitgeharde Pu Verwijder Pasta die ervoor zorgt dat de achtergebleven resten verdwijnen, zelfs van gepoedercoat aluminium.

Moet u nog starten met het plaatsen van ramen en/of deuren? Zorg dan dat u voorbereid bent wanneer puschuim op uw profielen terecht komt. Met onze Chemifor Pu Verwijderaar Safe verwijdert u probleemloos vers pu schuim.

Kalkvlekken

Heeft u last van kalk op uw profielen of gevelbekleding? Probeer dan Chemifor Kalkverwijderaar SP.

Zit er kalk op uw glas, dan zorgt de fijne pasta van Chemifor Glas Polish ervoor dat dit wordt gereinigd zonder krassen na te laten. Deze pasta kunt u zelfs gebruiken om uw inox deurklink of zelfs uw aanrecht terug te laten blinken. Handig toch, zo’n veelzijdig product?

Wij hebben een gans gamma producten speciaal ontworpen voor Ramen en Deuren, met deze professionele reinigingsproducten kunt u hardnekkige vlekken verwijderen.

Olie- en vetvlekken => Chemifor Olie- en Vet Verwijderaar
Lijmresten => Chemifor Sticker, Lijm en Hars Verwijderaar
Asfalt en Teer => Teer Verwijderaar
Silicone resten => Silicone Verwijderaar

Onderhouden van ramen, deuren, garagepoorten en gevelbekleding

De mooie uitstraling van een woning is snel gebaseerd op de netheid van uw ramen. Daarom is het belangrijk dat u deze ook goed onderhoud. Met het Chemifor Onderhoudspakket krijgt u een hoog geconcentreerde shampoo die ervoor zorgt dat uw ramen niet zo snel vuil opnemen. Na het gebruik van de Chemifor CW Clean loopt het water als parels van het oppervlak.

Behandelen van ramen, deuren, garagepoorten en gevelbekleding

Is de kleur van uw ramen helemaal verkleurd, dan kunnen we er ook voor zorgen dat uw kleur (tijdelijk) terug wordt gehaald. Met behulp van de Chemifor Opfrisser en de Chemifor Opfrisser Extra, kunt u uw raamprofiel terug laten stralen. Dit product kunt u aankopen voor zowel aluminium als kunststof raamprofielen.

U merkt het op, voor alle problemen hebben wij wel ergens een product. Kijk maar eens op onze Oplossingenkaart! Maar vindt u toch niet wat u zoekt, u wilt meer uitleg of uw probleem is toch complexer. Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.