Wat kunnen wij betekenen voor Architecten?

Zijn er vervuilingen die uw ontwerp niet ten goede komen?

Ieder bouwproject is anders waardoor wij geen standaard reiniging kunnen aanbieden. Voor ieder bouwproject bieden wij oplossingen op maat aan, zodat uw klanten 100 % tevreden zijn.

Chemifor legt de focus op de bouwwereld, waardoor ook de architect tot ons klantenbestand behoord. Architecten willen dat hun ontwerp afgeleverd wordt aan de bouwheer zonder een vervuiling! Ze willen perfect werk afleveren.

Tijdens de bouwwerkzaamheden, of dit nu nieuwbouw of renovatie is, komen wij niet zo vaak in actie. Bij oplevering verschijnen de vervuilingen … en dan worden wij ook ingezet.

Wat kunnen we betekenen voor een architect?

Chemifor is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten gebouwen en vervuilingen. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Enkele voorbeelden waarvoor architecten ons snel contacteren:

=> Vervuilde raamprofielen door kalk en/of cementresten

=> Roest(water) op betonelementen

=> Vervuilingen van witte balkons verwijderen

=> Anti slip maken van terrastegels

 

Heeft u een specifiek reinigingsprobleem en bent u op zoek naar een oplossing?

Dan kunt u bij ons terecht voor advies, gespecialiseerde producten en reinigingen.

Contacteer ons. We helpen u graag!

Bouwen zonder zorgen

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie bestaan er verschillende soorten vervuilingsrisico’s. Om de woning of het gebouw in optimale staat op te leveren, biedt Chemifor duidelijk advies en efficiënte reinigingen. Onze producten en diensten zijn geschikt tijdens iedere fase van het project: van de voorbereiding met preventieve bescherming tot het oplossen van problemen bij constructie of vlak voor de oplevering.

Vervuilingen door bouw

Chemifor verwijdert vuil veroorzaakt door intensief gebruik, bouwwerkzaamheden, natuurlijke oorzaak en vandalisme. Wij reinigen gevels, daken, ramen, … maar ook complexere reinigingen behoren tot ons takenpakket, zoals reinigen van natuursteen, prefabelementen, architectonisch beton, betontrappen, … . Met onze eigen producten kunnen wij roest verwijderen, witte balkons reinigen, kalkuitbloeiing verwijderen, … . Ook voor alle ondergronden anti slip maken, kunt u bij ons terecht.