INDUSTRIËLE REINIGING


De hardnekkigste vlekken? Die vindt u vaak terug in industriële gebouwen. Een gewone gevelreiniging en wekelijks vloeronderhoud zijn dan vaak niet genoeg. Juist daarom specialiseert reinigingsbedrijf Chemifor zich in de industriële reiniging van gebouwen en panden.

Industriële reiniging: werk voor experts

Geen enkel bouwwerk is gelijk. Gebouwen bestaan natuurlijk uit verschillende materialen, maar ook de bestemming verschilt van pand tot pand. Het spreekt dus voor zich dat elk gebouw een reiniging op maat verdient. Zeker in de industrie kunnen er erg hardnekkige vlekken ontstaan.

Daardoor is het schoonmaakwerk vaak te complex of te uitgebreid om zelf aan de slag te gaan. Het is dus altijd een goed idee om een industriële reiniging uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf als Chemifor. Wij zijn immers experts in ons vak en beschikken over alle nodige producten en hulpmiddelen om uw industriële reiniging tot een goed einde te brengen

Industriële reiniging van A tot Z

Inderdaad: Chemifor verzorgt uw industriële reiniging van A tot Z. Het enige wat u moet voorzien? Elektriciteit, water en een gebouw dat toe is aan een professionele reiniging. Wij zorgen voor de rest. We kunnen uw gebouw behandelen van dak tot kelder en nemen zowel de muren, vloeren en plafonds als de ramen en deuren onder handen tot alles weer brandschoon is. Daarnaast treden we op bij inbraakschade of vandalisme en kunnen we uw gebouw volledig vervuilingsvrij maken zodat u zonder zorgen kan opleveren. U ziet het: geen reinigingsuitdaging is ons te groot. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise brengen we de industriële reiniging van uw gebouw tot een goed einde.

Industriële reiniging met eigen producten

De absolute meerwaarde van de reinigingsdienst van Chemifor? Dat zijn onze eigen industriële reinigingsproducten. Of u nu een garageplaats hebt waar regelmatig hardnekkige olie- of vetvlekken ontstaan, of een magazijn dat altijd schoon en ordelijk moet zijn: Chemifor heeft voor elke ondergrond en elke vlek het gepaste product. Zo kunnen wij vetvlekken, verf, roest, cement en kalkvlekken verwijderen. Verder hebben we alle nodige producten voor beton te reinigen of te beschermen, gevelreinigingen en het ontmossen van daken. Wilt u uw vloer anti slip maken? Ook daar kunnen we u bij helpen. En met onze voedselveilige vetverwijderaar Chemifor OVR SP2 Food hebben wij het ideale product in huis om de voedingsindustrie te bedienen. Trouwens, al onze producten zijn zelf ontwikkeld zodat we altijd en in elke situatie de beste kwaliteit kunnen garanderen, ook bij de industriële reiniging van uw gebouw. Daar winnen we allebei mee!

Chemifor is jouw specialist in industriële reiniging

Bent u nog op zoek naar een reinigingspartner voor de industriële reiniging van uw gebouw? Chemifor zorgt voor een grondige en duurzame specialistische reiniging, eenmalig of op regelmatige basis. Neem dus snel contact met ons op, vraag naar onze diensten of maak een afspraak.