Een blik achter de schermen bij Chemifor

Ontdek ons office-team

Rob kent u vast en zeker wel. Bestuurder en drijvende kracht van Chemifor. ‘s Maandags meestal op kantoor, maar de andere dagen van de week op de baan. Rob is gebeten door zijn job, maar gelukkig staat hij er niet alleen voor. Daarom stellen we u heel graag ons office-team voor.

Kevin, Ellen, Elise én Marcel

Ze verwelkomen u op kantoor of beantwoorden uw emails en telefoontjes. Goed moet cijfers, creatief, technisch én vooral klantgericht.

Kevin

Belt of mailt u ons? Dan is Kevin vast uw contactpersoon. Kevin is technisch sterk en helpt onze klanten graag bij het oplossen van een (reiniging) probleem. U kan hem ook onderweg tegenkomen. Zijn specialiteiten zijn staalzettingen uitvoeren en reinigingsprojecten opvolgen.

Kevin is een echte teamplayer én een krak in organiseren. Dat heeft hij ook privé sterk nodig en daar plukken wij de vruchten van! Kevin engageert zich graag in verenigingen en is papa van 5 kinderen. Een familieman, en dat voelen wij ook op kantoor.

Ellen

Deze creatieve duizendpoot is onze marketingspecialist. Ziet u ergens een campagne opduiken of wordt er een nieuw bericht de wereld in gestuurd, dan zal Ellen hier wel voor hebben gezorgd. Sociale media en de website zijn haar habitat. Al doet ze veel meer dan dat alleen. Ze helpt om Chemifor nog beter op de kaart te zetten!

Maar hoe druk ze het graag heeft op het werk, hoe rustig ze het wil in haar vrije tijd. Als mama van Oscar vindt ze toch nog de tijd om haar passie uit te werken. Ze is gepassioneerd door yoga. In haar eigen “Me Time Studio” geeft ze met heel veel passie yogales. U komt spontaan tot rust!

Elise

Wanneer u ons kantoor een bezoekje brengt, is de kans groot dat Elise u verwelkomt. Officieel is Elise verantwoordelijk voor de boekhouding en de marketing. Officieus neemt ze veel meer voor haar rekening. Ze start elke week met ‘cijfermaandag’, want dan zet ze de boekhouding op punt. Ook onderhoudt Elise de webshop, ontwerpt ze onze folders, etiketten, formulieren, … Creatief en handig met grafische programma’s dus. Het is trouwens ook Elise die zorgvuldig uw pakketten klaarmaakt wanneer u iets in onze online shop heeft besteld.

Elise is ook de vrouw van Rob en samen hebben ze 2 kinderen: Manon en Jérôme. Ze maakt graag tijd voor de kinderen en zorgt dat het huishouden blijft draaien, zodat Rob zich kan focussen op Chemifor. Eenmaal ze de deur van het kantoor achter zich sluit, gaat haar privé-modus aan. (Want ja, dat is ook belangrijk!) Elise geniet van lekker koken en houdt van een goed boek.

Marcel

Onze jongste telg verdient ook wat aandacht. Marcel is het jongere broertje van Bokita, die we helaas op de leeftijd van 4 jaar, onverwacht moesten afgeven. Bokita was de huismascotte van Chemifor, die u in alle rust ontving op kantoor.

Marcel daarentegen, laat van zich horen en durft wel eens te blaffen bij bezoek. Hij bedoelt het goed hoor, maar moet het ons toch even melden wanneer we bezoek krijgen. Hij zorgt er ook voor dat we ons niet overwerken en tijdig pauze nemen. Hij haalt er zelf ook zijn voordeel uit natuurlijk: even spelen en daarna verder slapen in zijn mandje.