Een blik achter de schermen bij Chemifor

Ontdek ons office-team én onze jobstudenten!

Rob kent u vast en zeker wel. Bestuurder en drijvende kracht van Chemifor. ‘s Maandags meestal op kantoor, maar de andere dagen van de week op de baan. Rob is gebeten door zijn job, maar gelukkig staat hij er niet alleen voor.

Daarom stellen we u heel graag Rob én ons office-team voor.

Ze verwelkomen u op kantoor of beantwoorden uw emails en telefoontjes. Goed met cijfers, creatief, technisch én vooral klantgericht.

Rob

Bestuurder en drijvende kracht van Chemifor. Iedere werkdag is anders en dat is ook zo voor Rob. Gelukkig! Op maandag werkt hij meestal op kantoor. Dan wordt het bureauwerk aangepakt: offertes worden gemaakt, afspraken worden geregeld, … en het verplichte bureauwerk. Niet dat hij dit leuk vindt hoor. Rob gaat liever naar zijn klanten toe. Hij is iemand die op de baan moet gaan: voor de voorstelling van onze producten, voor een staalzetting, om een reiniging voor te bereiden, om een onderaannemer op te starten, … . Zijn hoofd zit vol kennis en expertise. Hij is diegene die weet hoe het kan opgelost geraken.

Het is geen 9 to 5 job. Zeker niet, want ’s avonds wordt de volgende dag voorbereid: camionette laden, papierwerk, bestelling klaarzetten, … . Hij is gebeten door zijn job. Wie Rob al in actie zag, kan dit zeker beamen. Juist of juist? 😉

Elise

Wanneer u ons kantoor een bezoekje brengt, is de kans groot dat Elise u verwelkomt. Officieel is Elise verantwoordelijk voor de boekhouding en de marketing. Officieus neemt ze veel meer voor haar rekening. Ze start elke week met ‘cijfermaandag’, want dan zet ze de boekhouding op punt. Ook onderhoudt Elise de webshop, ontwerpt ze onze folders, etiketten, formulieren, … Creatief en handig met grafische programma’s dus. Het is trouwens ook Elise die zorgvuldig uw pakketten klaarmaakt wanneer u iets in onze online shop heeft besteld.

Elise is ook de vrouw van Rob en samen hebben ze 2 kinderen: Manon en Jérôme. Ze maakt graag tijd voor de kinderen en zorgt dat het huishouden blijft draaien, zodat Rob zich kan focussen op Chemifor. Eenmaal ze de deur van het kantoor achter zich sluit, gaat haar privé-modus aan. (Want ja, dat is ook belangrijk!) Elise geniet van lekker koken en houdt van een goed boek.

Ellen

Deze creatieve duizendpoot is onze marcom specialist. Ziet u ergens een campagne opduiken of wordt er een nieuw bericht de wereld in gestuurd, dan zal Ellen hier wel voor hebben gezorgd. Sociale media en de website zijn haar habitat. Al doet ze veel meer dan dat alleen. Ze helpt om Chemifor nog beter op de kaart te zetten!

Hoe druk ze het graag heeft op het werk, zo rustig houdt ze het in haar vrije tijd. Ze is mama van Oscar en is gepassioneerd door yoga. In haar eigen “Me Time Studio” geeft ze met heel veel passie yogales. U komt spontaan tot rust!

Manon

Als u Manon wilt ontmoeten, dan moet u op ons kantoor zijn. Ze ondersteunt de binnendienst: gegevens aanvullen, documenten orderenen en bestellingen klaarzetten, zijn haar dagelijkse taken als jobstudent. Toch is ze niet verlegen om ook mee te helpen in het magazijn.

Manon volgt de richting Bedrijfsorganisatie in Ieper, haar 5de middelbaar. Welke ze richting later wil uitgaan? Daar heeft ze nog geen idee over. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om een goede serie te bekijken of op stap te gaan met vriendinnen. Maar welke andere 16-jarige doet dat niet graag?

Iebe

Deze 17-jarige zult u niet op kantoor tegenkomen want hij is niet gemaakt om stil te zitten. Zet hem maar op werven zodat hij de hele tijd in beweging is. En daar hoort hij ook thuis! Als volwaardig lid van het buitenteam (nee, hij moet niet enkel opruimen en vegen als jobstudent) gaat hij mee de werven op. Zo leert hij de technieken van het reinigen, krijgt hij voeling met elke ondergrond en verwijdert hij elke vervuiling met het juiste reinigingsproduct.

Iebe volgt de technische richting “Houtbewerking” te Ieper. Na, voor hem, een véél te lange schoolweek, houdt hij van op stap gaan met vrienden of een evenement mee te pikken.

Marcel

Onze jongste telg verdient ook wat aandacht. Marcel is het jongere broertje van Bokita, die we helaas op de leeftijd van 4 jaar, onverwacht moesten afgeven. Bokita was de huismascotte van Chemifor, die u in alle rust ontving op kantoor.

Marcel daarentegen, laat van zich horen en durft wel eens te blaffen bij bezoek. Hij bedoelt het goed hoor, maar moet het ons toch even melden wanneer we bezoek krijgen. Hij zorgt er ook voor dat we ons niet overwerken en tijdig pauze nemen. Hij haalt er zelf ook zijn voordeel uit natuurlijk: even spelen en daarna verder slapen in zijn mandje.