Wat kunnen wij betekenen voor bouw(gerelateerde)bedrijven?

Vervuilingen op de werf die u wilt aanpakken?

Wij hebben verschillende reinigingsdiensten én – producten voor bouw(gerelateerde)bedrijven zodat we u kunnen helpen en uw klanten 100% tevreden zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bouwplaatsen en werken nauw samen met bouwbedrijven die hun projecten netjes en zonder zorgen willen opleveren. In een wereld waar elk detail telt, zorgen wij ervoor dat uw werf er piekfijn uitziet.

Wij komen in actie wanneer u ons het meest nodig heeft.

Meestal treden wij op in de laatste fase van het bouwproces. Wanneer de grote bouwwerkzaamheden zijn afgerond en de afwerking bijna voltooid is, komt vaak de verborgen vervuiling tevoorschijn. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Oplevering van een propere werf

Het achterlaten van een schone bouwplaats kan zeer complex zijn. Bouw- en renovatiewerkzaamheden leiden altijd tot vervuiling. Chemifor biedt hulp met helder advies en efficiënte reinigingen, zodat de oplevering met vertrouwen en zonder vlekken kan plaatsvinden, zowel letterlijk als figuurlijk.

Wij kunnen assisteren bij de laatste punten van oplevering door alle hardnekkige vervuiling te verwijderen. Of het nu gaat om het verwijderen van kalk- of cementresten op raamprofielen, roest op beton, het stofvrij maken van een parkeergarage of balkons, of simpelweg het verwijderen van bouwmarkeringen.

Oeps … een ongeluk! Misverstand? Foutje?!

Een ongeluk, misverstand of foutje kan iedereen overkomen. Geen zorgen, wij zijn er om u te helpen met een passende oplossing.

– Heeft u een olievlek door een gescheurde hydrauliekslang? –

– Is er teer op een terechtgekomen waar het niet hoort? –

– Heeft u last van graffiti door vandalisme? –

– Of is er door een moment van onachtzaamheid PUR-schuim op het raamprofiel gekomen? –

Wij staan klaar om u te assisteren!

Renovatiewerken? Wij zorgen voor een vlekkeloze oplevering.

Chemifor is expert in het schoonmaken van allerlei gebouwen: van huizen tot kantoorgebouwen, van industriële panden tot monumenten. Last van vervuilingen na bouwwerkzaamheden? Wij reinigen het allemaal. Van gevels tot raamprofielen en zelfs complexere projecten zoals natuursteen, prefab-elementen en architectonisch of zichtbeton. We onderscheiden ons door het ontwikkelen van eigen producten, specifiek gericht op bepaalde uitdagingen zoals  roestverwijdering, reiniging van witte balkons en het elimineren van kalkuitbloeiing.

  • Is er behoefte om belijning uit een fabriekshal te verwijderen?
  • Moet een gevel diepgaand gereinigd worden?
  • Schrik dat roet van een afgebroken schouw door het pleisterwerk zichtbaar wordt?

 

Neem contact met ons op

Zelf reinigen?

Wilt u zelf aan de slag met een reiniging of kampt u met een specifiek reinigingsprobleem dat u zelf wilt oplossen? Wij bieden gespecialiseerde producten aan. U ontvangt advies en een reinigingsprocedure om zelfstandig te werk te gaan. Al onze producten zijn beschikbaar via onze webshop of maar aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer advies. Wij helpen u graag verder!