Wat kunnen wij betekenen voor Bouw(gerelateerde)bedrijven?

Heeft u vervuilingen op de werf die u niet kan verwijderen?

Wij kunnen u helpen, zodat uw klanten 100 % tevreden zijn.

We leggen de focus op de bouwwereld, waardoor het grootste deel van onze klanten, bouwgerelateerde bedrijven zijn. Deze klanten willen hun werf netjes afleveren aan de bouwheer zodat hij een gevoel krijgt dat hij écht telt. Én dat gevoel is de dag van vandaag heel erg belangrijk.

Wij komen meestal in de laatste fase op de werf. De grote bouwwerkzaamheden zijn voorbij en de afwerking loopt op een einde. Wanneer de werf begint leeg te lopen en opgeruimd wordt, dan pas komen de vervuilingen naar boven. Dan komen wij tevoorschijn.

Oplevering van een propere werf

Een propere werf achterlaten kan erg complex zijn. Bouwen en renoveren brengt altijd vervuiling met zich mee. Chemifor biedt hulp met duidelijk advies én efficiënte reinigingen, zodat de oplevering vol vertrouwen en vlekkeloos kan verlopen. (letterlijk en figuurlijk)

Wij kunnen u helpen met de laatste opleveringspunten waarbij we alle hardnekkige vervuiling verwijderen. Dit kan gaan van kalk- of cementresten verwijderen op raamprofielen tot het verwijderen van roest op beton. Een parkeergarage of balkons vrij maken van alle stof of gewoon het verwijderen van bouwmarkeringen?

Ojee … een ongeluk! Misverstand! Foutje gemaakt!

Een ongeluk, misverstand of foutje is snel gemaakt. Gelukkig kunnen wij u een oplossing te bieden.

– Heeft u een olievlek door een gesprongen hydroliek slang? –

– Is er teer terecht gekomen op een muur waar het niet bedoelt was? –

– Zijn vandalen aan de slag gegaan en hebben ze graffiti achtergelaten? –

– Of er is door een onoplettendheid Pu op het raamprofiel terecht gekomen? –

Contacteer ons. We helpen u graag!

Renovatiewerken? Wij reinigen voor u.

Chemifor is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten gebouwen: van woonhuis tot appartement, van industrieel gebouw tot monument. Vervuilingen veroorzaakt door bouwwerkzaamheden kunnen wij reinigen of verwijderen. We reinigen gevelsdakenraamprofielen, … maar ook complexere reinigingen horen tot ons takenpakket, zoals het reinigen van natuursteenprefabelementenarchitectonisch betonzichtbeton, … . Onze sterkte is het zelf ontwikkelen van eigen producten die zich richten op specifieke problemen. Met deze eigen producten kunnen wij roest verwijderen, witte balkons reinigen, kalkuitbloeiing verwijderen, … . We hebben voor alles een oplossing.

Wilt u de belijning verwijderen uit een fabriekshal? Moet de gevel gereinigd worden? Heeft u schrik dat het roet van de schouw van achter het plakwerk tevoorschijn zal komen? Contacteer ons.

Zelf reinigen?

Wilt u zelf een reiniging uitvoeren of heeft u een specifiek reinigingsprobleem en bent u op zoek naar een oplossing om dit zelf te reinigen? Dan kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde producten. U krijgt advies en een reinigingsproces om zelf aan de slag te gaan. Onze producten zijn allemaal verkrijgbaar via onze webshop of neem contact met ons op indien u meer advies nodig heeft. Wij helpen u graag verder …